Tuesday, July 19, 2011

BEN ASHAARI ,AKU PILIH 3 BLOG INI KERANA

Santai Bersama BEN ASHAARI


Agak pening nak pilih blog yang mana satu untuk dijadikan pilihan.. kena pilih tiga je kan...? tapi sebenarnya banyak yang join segmen tu.. jadi saya pilih yang ini.. antaranya.. jeng.. jeng.. jeng..


1.http://mylife-fa.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-pilih-blog.html
Dia ni blogger baru.. rajin, ada peluang untuk pergi dengan lebih jauh.. usaha kena lebih sikit ye kalau nak terus berjaya !!


2.http://naklempang.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-pilih-blog.html
Yang ni pun rajin jugak... tapi dah lama, saya suka sebab dia rajin datang bertandang ke blog saya..


3.http://www.lailyqaisyirah.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-pilih-blog.html
Yang ni pun suka jugak.. usah ditanya kenapa pasti anda sendiri tahu jawapannya !!




Yang lain pun saya suka... betul... tak tipu tau.. ! jap..jap.. UBIBADOK pn saya suka jugak... tapi takleh cakap kenapa disebabkan perlu pilih 3 jeee.. pendek kata blog yang saya selalu singgah tu semua blog yang saya suka lahhh..! 



26 comments:

azam said...

uih...laju semacam...hehehe....
salam singgah.....hehehe

BEN ASHAARI said...

terima kasih niena :)

efa nur said...

efa dtg sini :)

BeloG MTT said...

Terima kasihhhh kakkkk ~ :) ♥

MiSs ChUbBy ChEeK said...

laju la sis ni..good2..!!!

BERT said...

saya suke anda.. saya telah pilih anda hehehehhehee

JIJI YU said...

ko ngn ubibadok ade skandal ek..ahaha

Niena Pengembara Ilahi said...

JIJI YU
Amboi ckp cam takde insuran lak ostad ni! nk kna buang gamaknya tag tu..isk!

BERT
tq dear.. ;)

efa nur said...

blog anda terpilih..jemput singgah :)

http://efagurlz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

MamaEma said...

tak sempat nak join segmen incik ben tadi

TeAqArH said...

thnx kak niena..same2..tqah pun suke ubibadok tu..tp x letak dlm list sebab dia nak 3 je an..^_^...
btw,thnx kak niena...^_^

♥ Princess ♥ said...

huhuuhu..sy ni xberapa nk rajin...hehehe ;) lama tak singgah sini

GaRy™ said...

lailaqaisyirah tu jer gary kenal~.. T___T

H.J said...

haha..aku ternampak jiji yue nak cuba nak bergosip..

I said...

singgah sini jugak...

Syazwan Che Deraman said...

jom tengok pilihan saya :)

Shehan Ismail said...

terjah sni dr segmen bro ben.. ;p

Adzrien Shoppe said...

yang no 3 tu memang comel sangat...

Nadzirah K. said...

woot2...singgah sini :)

harrazdani said...

SAYA PILIH ANDA YANG TERBAIK

http://harrazdani.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

Kalamhati said...

akak suka blog shopping2u tuuu..sapa dia ek empunya nya??lupe dah..=p!

Zul Fattah said...

skodeng2..

http://zulfattah.blogspot.com/

waN Mohd Salim said...

alaaaaaaaaa nak join huhuh

NurulAini said...

Singgah sini..:)

Подтверждаю said...

as salam..
oo..ni dia..hehe~
erk. dah tutup. cisss

=_=

Fad said...

suka blog niena..hehehehe..xley nak wat entry camni sbb xjoin segmen ni..lari jauh2 la..hehe