Monday, July 11, 2011

BLOGGER YANG SPORTING SIRI DUA

Ok... ni plak promosi blog siri dua.. eceh, siap bersiri-siri plak tu hehehe..



Ha.. blogger ni masih segar dari ladang, mula berblogging Julai 2011.. harap2 sesama lah berkenalan dgn dia yer.. bantu apa yg patut..

[Picture0014.jpg]

Yg ni menjadi seorang blogger pada februari 2010


Mula berblogging Februari 2008, bercita-cita nak jadi seorang pensyarah ni.. jgn memain ngan dia..

(。♥‿♥。) mAsZuLL (。♥‿♥。)

Yg ni orangnya peramah.. mula berblogging sejak Januari 2009..

Ok.. itu saje utk pagi ni, yg lain InsyaAllah malam ni atau esok pagi (^.^)


siapa nak join GA yg menarik
boleh ke #SINI

16 comments:

Alkisah said...

Hi, Alkisah tak sporting ke?

Cer singgah blog Alkisah dulu..

Cer nengok cer nengok

Alkisah !! Woot !! Woot!!

Lulu Caldina said...

kak, lulu pun sporting..ngee

Rizal Slaughterheart said...

Alamak... dah ternampak pic macaroons...dah ler belum breakfast... lapo...

Подтверждаю said...

as salam..
apam balik ke tu? canggih~
bermacam2 kaler. perisanya sama ke? ke lain dari jagung dengan kacang?

apam balik kecik yang ni nampak gemuk.apakah nama spesis apam balik ni?

ok~ 'blogwalking time~
thanks niena~

;)

Sunah Sakura said...

gambo macaroon ye dia punya header! laparrrrrrrrrrrrr! hahaha~

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

terjah2..hehe..

Bui Junaidi said...

bui nak terjah lah..hehe *_*

missH strAw-BerrY said...

wow!!tetibe sye berrttuuukaarrr menjdi macaroons yg sungguh lazat yg mengelerakan..hihi,tue pix one of my entry...hihi,tema kasih byk2 tuan blog sudi promote blog missh..hihi,pasnie missh bertekad jd lebey sporting...hihi,bleh x gitu??

Anonymous said...

back link service search engine strategies seo backlink service backlinks free

Anonymous said...

I would like to get across my love for your generosity in support of folks that really want assistance with that subject. Your real dedication to getting the solution all over ended up being especially good and has in every case allowed girls much like me to get to their pursuits. Your new warm and friendly help denotes a great deal to me and substantially more to my colleagues. Thank you; from everyone of us. IL Carbondale Payday Loans

Anonymous said...

Bring about impact regarding often turn into designed you could use as you may progression skipping streaking. TN Payday Loans

Anonymous said...

www.my-shopping2u.com visit this website Sementara dana masing-masing dijadwalkan untuk isu-isu spesifik , bisa juga untuk masyarakat umum Anda kesejahteraan

Anonymous said...

www.my-shopping2u.com click here for info Aku menangis , memohon , meminta dia untuk tidak meninggalkan aku , Selama 3 hari berikutnya , aku meneleponnya di tempat kerja beberapa kali , mencoba untuk menemukan dia ngobrol hal-hal di atas dan mungkin mencoba untuk menjadi sesuatu yang efektif keluar

Anonymous said...

www.my-shopping2u.com have a peek at this site Penjual berpengalaman biasanya tarif lebih baik dengan lelang sebagai sumber uang liburan

Anonymous said...

www.my-shopping2u.com over here Dengan semacam ini pembiayaan , sumber pendanaan setuju untuk membeli suatu kepentingan penjualan kartu bank masa depan dengan pedagang ritel di substitusi uang tunai untuk itu pemilik bisnis

Anonymous said...

Howdy! I just want to give you a big thumbs up for the excellent information you've got right here on this post. I'll be coming back to your site for more soon.

[url=http://xrumergeek.com]seo service[/url]