Sunday, July 10, 2011

BLOGGER YANG SPORTING SIRI SATU

Saya pilih antara mereka yg terawal hantar link ye. ok, pilih yg ni dulu..

amirul helmi

(LELAKI)

Mula berblog sejak September 2010 Follower terkini 72 orang

kerana lily
(PEREMPUAN)

Aha.. dia punya header nampak tenang jer kan...? kalo nak tengok lebih jelas apakata  kesana. Mula berblog April 2010, banyak menyediakan entri mengenai santapan rohani..

memories to be treasured.

(PEREMPUAN)

Mula berblog Januari 2009.. senior saya ni hehehe

Ok.. senaraikan 3 je dulu.. selamat berkenalan yer semua !!


blogger yg lain akan saya promosikan mlm ni atau esok ^.^


~INSYAALLAH~


15 comments:

josrevalution said...

salam kenal juga..hehe..dah folo u blog..kalo sudi folo lah balik yer..CARA
MERAPIKAN TEKS PADA POST

Pojiekyra said...

wahhhhhhh~~~~

Подтверждаю said...

as salam..
yeah! terjah!!

terima kasih ;)

cik pulau said...

wewitt...
blog cik pulau tak nak promote ke???
cik pulau tak join la..
terlepas.
lalala~

Ku Azhar said...

huhu namaku xtersenarai :( hehehe

Jiejah Gorjes said...

wahh bile masa buat ni cek terlepas huuuuuuuu

syrupmasin said...

hai kak selamat berkenalan :D

tia @ Ini Kisah Tia said...

selamat berkenalan !! :)

maaf , Tia tak perasan tak letak link .. huhuu ..
cekidaut --> Jom Check Gred Blog

aimie amalina said...

kiki...jom terjah blok sendiri..kiki..!

tanx alot akak cyg =)

Muaz Faris said...

blogger semua ni ade masuk pe2 ke atau cik niena just main random?

MisS HoNeY said...

dh k cni..pomot eh?hihi

Pn. Sheila said...

erm... semua blogger harus ler sporting kan kan kan.... :-)

Fad said...

terjah!hehe

MEKAR said...

niena.. apasal blog ni bila klik older post, dia akan keluar page baru. penuh blog ni kat skrin pc akak setiap kali klik.
pst : sblm ni tak begini kan?

Niena Pengembara Ilahi said...

niena dh setting baru kak :D