Friday, July 15, 2011

Blogku belum popular..

Lulu pages

Eh.. eh.. ini segmen tau.. jangan ingat saya ni gila glamour pulak.. saje nak menjerumuskan diri ke segmen Lulu.. blog saya ni masih belum popular, tak ramai pun tahu kewujudannya.. isk.. nak popular ke? tak lah.. tak kisah samaada blog ni popular atau tidak yang penting penyampaian saya ni menusuk ke jiwa pembaca.. bukan populariti yang saya inginkan.. itu semua dunia semata-mata, sekadar ingin mencari trafik di akhirat kelak..

Dan, tak semestinya idea penulisan saya ini mendapat tempat di hati pembaca, ada yang mengeji.. mencaci.. tapi abaikan saje lah.. kita kena jadi pekak dalam bab tu.. yang mana bagus ambil ianya sebagai pengajaran.. andai ada yang nak join.. sila ke SANA..

MAAF LULU... LARI TAJUK BANYAK.. hehehe


4 comments:

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

tp kak niena suka bermadah helah..jiwang kak niena nih lulu ..

jgn disangka askar ade senapang je, askar yg nih ade taman bunga dlm hati..tak caye operate hati kak niena kehkehkeh >.<

Niena Pengembara Ilahi said...

hehehe lam ati ada taman..;]

Anak Wak Mail said...

saya suka je belog ni..=)

japilla said...

jalan jalan sini dari segmen yang sama :D