Monday, July 4, 2011

Dah lama dia sakit..

Saya sebenarnya dah lama nak cakap benda ni, tapi.. ntah lah.. rasa cam tak penting pun, tapi.. sejak dua menjak ni rasa macam tak tahan sangat-sangat dah...

Saya tak sanggup nak tengok dia sakit lagi.. saya tak sampai hati, rasa sedih.. dan lagi satu, ianya menyusahkan saya jugak..

Nak tau pasal apa? blog saya ni.. dah lama dah dia buat hal, demam.. dah 3 minggu lebih masuk ngan minggu ni.. bila saya nak ke dashboard jer dia jadi camni..


Kekadang tu bila saya nak follow orang je.. dia akan jadi camni..



Kekdang tu, blog yang saya suka contohnya.. Hana Ahmad, saya tak dapat nak follow dia.. sedih kan.. isk..isk.. Saya sangat jeles bila ke blog orang je.. diorang cakap leh blogwalking semua blog yang di follow, tapi saya ni tak mampu.. apa yang mampu saya buat hanya menyapa kawan-kawan yang selalu singgah ke sini..

Rasa macam tak best.. membuatkan saya rasa cam malas je nak follow orang.. sebab menda ni lah.. isk.. adakah memana doktor yang leh merawat sakit blog saya ni...? pelaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....

17 comments:

muhamad hanif said...

bg dia mkn pnadol tau ;)

waN Mohd Salim said...

pelik nye .. huhuhu dokter BEN x leh ubat ke

niena shopping2u said...

masalahnye dia xmo!

fa said...

kak nienaaaaaa... suspen fa au... ingatkn kak niena yg sakit.. huu.. T.T

Sunah Sakura said...

ehe..untuk gambo first, saya pun selalu gitu...kadang2 ok..

untuk gambo second, selalunya terjadi bila kita sebenarnya da polo blog tu tapi tiba2 kita hilang dari senarai pollower dia..uhuk2.. memang takleh nak polo balik da.. hurmmm.. mungkin sebab da polo banyak blog sangat sampai dia pening...

aimie amalina said...

ayoo...x dpt nk tlg kak..huu..login memane pon jadi gak ke?mean google chrome ke?mozilla ke?

nurAMALLINA said...

Saya dah terima hadiah itu. Terima kasih ye. Hehe :)

cik aisha said...

kronik ni dia sakit...nape ye jd mcm tu?sbb cookies ke apa ke...

Syazwan said...

sama la mcam saya.
selalu ada msalah tu.
hmmm..

visitme@FaTiN cOrNeR said...

la..ptutla entry dua tiga kali nie sedih je..hikhikhik..

Pojiekyra said...

kalo xmo bg makan panadol..mkn aktif fast..!! :D

+_Miss.Jannah_+ said...

ish!! degil la blog ni.. g makan ubat tu.. sian Kak Niena sy! :(

mas saari said...

betul tu niena..
kadang2 blogspot ni pening gak!

Подтверждаю said...

as salam..
hehe..sebab tu, kena kerap ambil tahu info kat blog pakcik. kekadang bila ada masalah yang berbangkit dalam blog, pakcik buat entri.

untuk masalah niena ni, pakcik dah buat tutorialnya. boleh cek kat link bawah ni.kenapa ler tak habaq kat pakcik awal2. huhu


3.Tutorial Posting Entri ketika Dashboard Tak Boleh Di Akses.


tutoial kat atas ni penyelesaian sementara. yang sebenar-benarnya, kena rujuk link bawah ni :

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/tutorial-gmail-temporary-error-login.html

kalau ada masalah berbangkit dengan blog/akaun google, boleh tanya pakcik, takde aral, dan pakcik tahu, pakcik tolong.

nak lagi mudah, masukkan pakcik dalam bloglist niena/ link list.

tada paksa.hehe. ops! dah azan

syrupmasin said...

errr..sye bile tan nk follow je jd mcm tuh kak..adoii..kdg ta follow pon..tinggal jejak je..ermm

Подтверждаю said...

oh..begitu..
aik?komen yang pakcik bagi tu tada kat sini? siap entri ke?
huhu..
nak cek komen ke, follower ke, pun boleg guna cara tu, cuma ubah linknya je

=)

Подтверждаю said...

ok, untuk masalah nak baca latest entri, boelh buka kauan gmail niena, cek kat google reader. lagi satu, boleh buka laman rss feed link yang niena langgan sebelum ni. semua link ada. cuma..nak baca tu, penyusunan entri jadi tak ceria. hehe

=)

pasal follow tu, insya'Allah dalam masa terdekat, pakcik buatkan entri untuk menyelesaikannya. jangan sedih2 ok ;)