Tuesday, July 5, 2011

Grr.. gambar hilang..

-google punye-


Huh.. sedih sesangat, gambar banyak hilang dalam handphone ni.. ni mesti keja anak sedara yang terdelete...





Sayang, gambar masa lam latihan.. YA Allah.. sakit nye hatiku, terperasan tadi masa nak tengok gambar saya yang hitam berkelipan tu..




Skang ni nak cari kat mana..? nak beli pun takde jual.. redha jer la..



15 comments:

niena shopping2u said...

sebagai mak sedara yg sgt baik.. sy kena tabah mengharungi hidup ini.. !!!!!!!!!! huh..

missbby said...

la ye ke? sabar eh banyak2..

Tea said...

penah dgr tak pasal, walaupun henfon kita dh delete gmb, still ada kesan saki baki yg tertinggal dlmnya. so, ada harapan nk dapat balik guna software. ada kt pakcik google. tea dh lupa plk apa namanya, huhuhu.

Tea said...

pape pon, sabor je lah, sobs. (tolong sedihkan skali.)

niena shopping2u said...

Tea:

ye ke ada? nanti akak google !!

cik pulau said...

kalau cik pulau la kan..
mesti sembur berbakul-bakul dulu..
pastu baru redha..
hahaha..
sengal kan??

:D

nawal addina said...

sbar kak . haha XD

btw , bole dpt balik pic tu act , tapi lupa cane -.- hee ~

mcm kom , hp pon ada cookie jar ;)

syrupmasin said...

haha..laa..asal akak ta simpan dlm laptop?? :D

rara pinkmafia said...

pas ni trus kena trsnfer,jgn simpan.hehe

suha said...

adeih..sentap tol (^_^)

niena shopping2u said...

aritu ada simpan, tpi masa tu virus menyerang, abis lingkup lappy ni..pastu lpa nk save balik.. hurm

aimie amalina said...

hee..cian akak ye..x pe2..nnti tgkap gambo lain ye =.<

fa said...

hari tu fa pernah terhilang semua file2 assgmnt sbb pendrive kena virus bila kwn pinjam..
seriously rasa mcm nk nangis.. tapi nangis teruk2 un x blh nk buat apa.. so redha je la..
kak niena sabar ea :)

Bui Idzra Ryn said...

budak2..sabar ajelah..kalau geram jugak,apa kata tenyeh2 jer kepala dia..hahaha..jgn..jgn dera budak2..^_^

Ku Azhar said...

eh gmbar2 tu ade la dlm pendrive ku..eh2..bkn ek? hehehe