Thursday, July 7, 2011

Indentiti blog kita..

Jap.. tgk jam, sempat lagi nk membebel ni.. ok, sy setuju ngan mynameisnamee, setuju pasal apa plak? ok.. sila ke sana..

Mesti ada setengah orang pelik.. apsal URL blog saya ni  pelik? takde shopping2 pun kat sini? tapi apsal la nama URL ni www.my-shopping2u.com ? banyak benda yang merapu je..?

Nak tau kenapa wat URL tu? ia datang secara sepontan sewaktu hari pertama saya buat blog ni.. 30 April 2011.. ada 2 orang kawan bertugas sebagai penghasut di belakang saya.. blog ni masih baru, baby gitu.. pada asal saya memang buat untuk blogshop.. nama blog saya masa tu shopping2u..

Tapi saya ni tak suka mengawal 2 blog dalam satu masa, senang citer saya setia pada yang satu, jadi blog ni dah jadi blog rojak, macam2 saya muatkan kat sini, saya ubah Niena Pengembara Ilahi sebab agak kurang enak, orang dtg je sapa hai shopping2u.. hai.. hai.. cam tak best plak sebab takde nama saya..

Tukar URL? oh.. itu tak mungkin.. orang dah kenal saya dengan URL ni, buat apa saya nak tukar lagi kan.. tak lama lagi saya akan ubah Display Name sepenuhnya kepada Niena Pengembara Ilahi.. saya takleh ubah sekaligus.. kena beransur-ransur.. dan saya takkan tuka URL blog ni.. itu muktamad..

Niena Pengembara Ilahi ni maksudnya apa? maksudnya saya seorang pengembara.. anda juga pengembara.. kita sama2 mengembara di dunia ini.. jangan tak mengaku ye.. banyak lagi kelemahan saya di sini, kekadang saya pun gelak ngan URL blog saya ni... ok lah, stop sini dulu.. (^__^)


JANGAN JADIKAN BLOG NI BLOG CONTOH YE.. BLOG INI BLOG MERAPU..

25 comments:

muhamad hanif said...

jangan jadikan belog saya contoh juga..sebab lagi byk merapu..


AHAHAHAHHAAA

kotak bulat said...

hahah..blog kb pun byk merapu gak.. :P

zie_ira said...

tu la ,,tertanye2 gak ngape shopping2u,,hehe, takpe ,,ape pon name ,,url ke,,yg penting besh,,^_^

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

ececece...pengembara illahi..Tu lah memula pun fee ingat blog akk blog shopping..agk konfius jugak..n now, ianya sudeh terjawab :D

aimie amalina said...

heheh..tula..mule2 pk gak..akak ni nk wat promosi ke ape kan..hee..x pe...setiap blog tu lan UNIK! hehe
=.<

waN Mohd Salim said...

blog saye url lagi pelik .. ngeh3

Namee Roslan said...

tak merapu pun blog nihhh!!! :D

missH strAw-BerrY said...

owhh..begitu ceritanyer...brula paham..first missh ingatkan blogshop tau..sbb ciap de shopping2 tue..upe2nyer personal blog..hihi,nice meet ur belog...n thanks sudi jenguk belog missh!missh follow blik...hihi,sudila jenguk lagi yea..thanks..+______+

FasiHaH SupiaN said...

blog saya pun tak leyh jd contoh gak niena....

Borak-borak : Cikgu Dulu Tak Sama Dengan Cikgu Sekarang

s a r said...

salam ziarah kembali :)

arfah said...

tak la merapu sangat....merapu yang kadangnya boleh buatkan kita terfikir kembali... :)

MARIA LIZA said...

dalam merapu tu sebenarnya itulah diri kita...

delarocha said...

jalan hidup masih jauh.. ayuh mengembara menikmatinya.

Ila Aqilah said...

hehe..kak niena mane ada merapu..tapi memang curious gakla waktu tengok url akak, shopping2u tu..thee..akhirnya terbongkar pun!

fa said...

owh.. da terjwb soalan fa knp url kak niena ada shopping tu.. ^^

Fad said...

haha..ok la tu..ada alasan tersendiri..sbnrnya mula2 masuk pun cf keliru..erk..hehe

syrupmasin said...

ececece..anip..blog saye lagi merapu2 akak oii..haha

Sunah Sakura said...

tapiiiiiiiiiiiiii saya sukaaaaaaaaaaaa blog niiiiiiii! tak merapuuuuuuuuuuuu pun!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

bagus.. tetap ngan pendirian.. tajuk blog xpenting... yang penting pengisiannye kn :)

Syazwan said...

ooo..macam tu ye :).
hehe

Cik Asma BLuppy said...

xde la mrapu sngt..
ok je=)

Nasriq said...

ok la ni... tak la mengarut sangat...

cik pulau said...

ahahaha...
blog cik pulau lak guna url islandgurlz.. lebih kurang la tu ngan cik pulau..


nama life msut go on.. konon nak meneruskan hidup even ada dugaan yang melanda.. ceewahhh.. tak menahan..^^,

Bui Idzra Ryn said...

tahniah niena,follower dh 4 angka..bui tumpang gembira..*_*

ABU said...

blog create 30 April 2011, tapi follower 1001..wah apa rahsia..hehehe
follower aku tak ramai seh..