Tuesday, July 5, 2011

Inilah princess katak..

Oh.. anda mungkin  tertipu kan.. selama ni PRINCESS KATAK yang sering digembar gemburkan itu bukanlah yang sebanar.. tapi inilah princess yang sebenar-benarnya..!!!


Tu dia.. classmate saya dulu.. ATIKAH.. masa ni kami di zaman poyo lagi (taun dua)..

Walaupun orang yang mendakwa dirinya tu PRINCESS KATAK dan bukan princess yang sebenarnya, tapi saya suka jugak.. lepas ni blog dia akan sunyi buat beberapa bulan dan lepas ni katak-katak belaannya akan lari mencari princess baru... tapi takkan ada sorang pun yang mampu menjadi princess seperti dia..

HA.. kepada sesapa yang lum kenal beliau.. boleh melawat dia ke sana ye..

CIK SUHA

Pasti anda takkan kecewa bila ke sana.. !!
sapa menyapa lah yer.. ! selamat berkenalan dengan Cik Suha..





21 comments:

syrupmasin said...

errr..katak??

niena shopping2u said...

hehehe.. tu la katakk!

fa said...

katakk.. fa pernah pegang katak time nk bedah katak waktu form 5.. hee ^^

Cik Ezy said...

blog die ade katak..
hihikk

Syazwan said...

laaa..suha sekali dengan awk upenya.
heeh.

sergeant keroro said...

katak!! kena amik jadi alien ni, satub geng :P

Bro ahmad said...

FROG frog raja katak XD..nanti kite terjah,

Nur Hawa Mohd Zin said...

terkenang waktu terpegang dan terduduk katak waktu mandi kat hostel..hehe

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

lama da tak nampak katak depan mata... heee~

gedek! said...

Uncle follow Suna ni tau...!

suha said...

waaaaaaaaa terharu..sob3 time kasih cik niena (^_^)

nnti sepanjg pemergian cik suha,sila lah pomot selalu ekeke

erk uncle tu nak tumpang populariti ler tu lalala

nasyitahahmadzaini said...

ade cupcake katak kat blog die :)

Scya Lollita said...

jgn dye ngorat incek katak kembung cik scya ! haha

alif haris said...

hehe .. katak dah kene terjah ^^ :D

btw s2dy mana eh ? uniform mcm aska tu

Wanie said...

katak ni kadang2 comel gak tengok..hehe

Pojiekyra said...

katak..!! ong gedek gedek :D
selamat pagi~~~~
akak-akak dicini :D

Aki said...

ahahha.. lawak lak tengok katak tu.. ^_^.v.. Dari atas,sampai la kat bawah,asyik katak je.. ^_^.v.

Acik said...

Prince Charming nya mana? heheeee

CikMiMiey said...

a'ah mmg tak kecewa berkenalan ngn princes katak nih..hehe ^_^

puanbee said...

comel kataknya akk g jenguk k

beLLa said...

katak tu bertukar jd prince charmimg tak ?;p