Sunday, July 3, 2011

Khas Buat Anda Dari Ku Azhar !!

Pagi-pagi dah dapat comment pertama dari Ku Azhar.. pastu cam biasa, masih sempat ni balas balik kunjungan.. tau dia buat apa? ada tawaran menarik, kalau sesapa berminat, sila ke SANA ye!!





Kena pilih dua nama je, kalau ikutkan saya nak buat semua sekali untuk 951 orang follower saya ni, nanti Ku Azhar kata mendera plak, kenapa saya pilih mereka berdua je?


SEBAB.. saya suka blog Sunah, cara penyampaiannya sangat bagus.. boleh jadi ketagih nak ke sana, pendek kata.. jatuh cinta dengan penulisan dia, Kenapa pilih kak Mas? sebab saya pun suka ke blog dia.. selalu cerita pasal keluarga dia, anak-anak dia.. suami dia.. kerana cita-citanya ingin menjadi isteri solehah.. berbakti pada suami.. sweet kan?


Ini buat semua.. terutama sekali jiran saya, PENULIS SENJA dan yang sudi singgah ke sini, yang sudi meninggalkan jejak.. dan sudi membaca blog saya yang ntah pape ni.. terima kasih semua sebab sudi singgah ke sini.. Terharu sangat..


.:Ukhwah yang dibina antara kita, Biarlah seperti seutas tasbih, Ada awal, Tiada penghujungnya, Dicipta untuk mengingatiNYA, Dibahagi untuk cintaNYA, Diratib demi redhaNYA:.

10 comments:

Pojiekyra said...

wahhhhhh bestnyer :D

Ku Azhar said...

eh? thanks kak niena...buat susah2 je :D terharu dh nie :D

niena shopping2u said...

:D

visitme@FaTiN cOrNeR said...

wahh..syok2..congrates..

Bui Idzra Ryn said...

syahdu nya ayat last tu..^_^

Pojiekyra said...

akak :D..kyra bru selesai kemas barang :D da nk lik :((

Sunah Sakura said...

ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh~~~~~~ akakkkkkkkkkkk!!!!! huwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! terima kasihhhhhhhhhhhhhh....... T_T

mas saari said...

terima kasih...
sangat terharu! akak pun suka berkenalan ngan niena..

Подтверждаю said...

as salam..
blog entah apa2? huhu.. pakcik baru bergiat cergas dalam ni. kena godek2 dulu2.

hehe~
ranking alexa niena pun tinggi. terletak pada tangga 388k

;)

MEKAR said...

dah melawat. tp blog niena lagi best !