Sunday, July 17, 2011

Lega seribu kali lega......!

Hurm... sepatutnya malam ni kena kerja tapi syukur.. Datin dah puas hati dengan kerja tadi.. jadi tak perlu sambung, kalau saya pergi pun jadi penyibuk jer, bukan buat keja pun..

Harini memang tak cukup masa sangat, biasanya boleh online jer walau banyak kerja sebab kat office, tapi harini kerja kat luar jadi takleh la nak bermesra bersama-sama blog tersayang ni..

Ramai yang takutkan saya tadi, kata diorang gigi geraham bongsu takkan tumbuh dah, gusi tu akan terus bengkak dan akan terus sakit sampai la kena bedah.. nak tanya.. betul ke sampai kena bedah? isk.. bukan apa.. kesian cik doktor tu nanti.. diorang kan sibuk.. saya tak kisah pun, bab bedah membedah ni saya dah biasa pun **tak cuak ye..please percaya!

Walau saya bizi.. saya akan tetap update entri, itu wajib sebab tangan saya ni gian sangat nak menulis.. ada je benda yang nak diumpatkan.. lepas isyak saya akan berlari-lari ke blog anda-anda semua.. InsyaAllah..

14 comments:

oPiE iSa said...

Eh kak, walaupun saya baru 22, tapi gg geraham saya empat empat dah tumbuh, satu je belum complete. takde mkne kena bedahnya. tapi besenya orng buang sebab selalu terselit mkanan. gigi tu agak menyusahkan. itu bagi sy lah.... :)

Pn. Sheila said...

allhamdulillah selamat yer... tahniah gak blog pilihan BA...

fa said...

fa time nk tumbuh gg bongsu tu sakit sgt2 sampai demam.. hehe.. tp x bedah un.. :)

Pojiekyra said...

kwn kyra KENA BEDAH coz gigi geraham bru tumbuh bertindih n geraham lain...serius akak..dia kata smpai tiap-tiap minggu check doktor..



p/s : a'ahh kyra da bapew ari da pening pale...ase cam da batu besar atas kepala

Santri T.P.I.N.I said...

salam kunjungan... wah, tahniah niena jd pilihan abg ben hr ini... tahniah!!

myhatiku said...

gigi geraham kalo sakit pergh mmg sakit yg amat kn..smoge cepat sembuh :)
congrates jadi blogger pilihan abg ben :)

syrupmasin said...

wuahahaha..ecece..ye lah tuh berani :D

Kalamhati said...

glemer demo arini..hehe tahniah niena...

hehe jangan taakut..doc potong sikit je gusi tu bg gigi tu kuar..

Umedia Network said...

Semoga cepat sembuh. Aminn. huhu...

muhamad hanif said...

AHHAHAHA,

gigi bongsu tu ikut juga,

ada sesetengah keadaan myb kena bedah, tapi selalunya tak.

Cik Asma BLuppy said...

uish... sy sampai deman akibat gigi geraham bngsu ni.

Syazwan Che Deraman said...

jolo ko tak cuak nie?

tak cayo eehhh!!!..


hehehe..

tahniah!

Tea said...

gg tu memang susah sket nk tumbuh. tgk ruang jgk laa. (itu kawan tea ckpkan) huhu.

tamlegend said...

wah...blogger yag sgt berdedikasi...bagus2...teruskan...



ps: umur berapa ni baru nak tumbuh gigi geraham bongsu ni...hehehe