Friday, July 8, 2011

Maafkan saya ye... !!

-ihsan google-

Erm.. saya suka blogging, sebab blog ni banyak mendedahkan saya pada dunia luar, ini jugak tempat untuk saya berkongsi pandagan ngan blogger yang lain..

Tapi buat masa ni, saya memang sangat2 sibuk.. terlalu sibuk, harini.. saya tak sempat nk makan.. masa yang ada saya curi2 utk solat, call mak, tukar pakaian dan curi tido sikit.. bak kata kawan saya tadi "aku nak kencing pun tak sempat camni.."



9 comments:

waN Mohd Salim said...

ngeh3 bisy pasal ape kahhhhhhhhhhhhhhhhhhh????????

Cik Kay Jue said...

moga di permudahkan kerja ye..

NasZ said...

saya sayangkan awak gak..haha..lawak je k?

minta tolong bagi pendapat bleh?..huhu..

MOHD NASER.com

Fad said...

alalala..ciannya....moga niena slmt dan dijauhkan dr segala bahaya ea...amin..

+_Miss.Jannah_+ said...

takpe akak.. kerja tu lagi penting...
akak tak update pon jannah datang jugak tinggal jejak kat sini.. :)

semoga sentiasa dilindungi ALLAH kak.. :D

Adzriel AB said...

tak pe...kak liza ni kalau tak singgah selalu bukanlah masalah sgt. masing2 ada tugas2nya. bila free, jenguk le.

Pojiekyra said...

wuuuuu..!!! rindunya kat akak niena huhuhu..line jahat..jelez n kyra xdpt on9 huhuhu

Nasriq said...

peace... selamat berjaga jaga menjaga keselamatan negara...

Bui Idzra Ryn said...

kenapa ni niena..ada masalah ker??takper2,bui faham..kita masing2 ada masalah kan..take your time ok..*_*