Friday, July 8, 2011

Nyanyuk ke nyamuk..?

-ihsan google-

Herm.. tadi nak cepat punya pasal, mata macam ni (+.+). balik bilik  utk tukar uniform je.. dah bau masam... isk..

Pastu kalut2 nk cepat, kul 7am dah, lewat nak masuk office.. sibuk sangat pakai kasut sampai terlupa..

Bukak office cam biasa.. hati ni rasa tak sedap, rasa cam ada benda jer tertinggal ni.. erm.. pastu ada sorang kapten tu tanya.. "saya call kamu tak jawab.."

Raba kocek kanan kiri.. isk, tertinggal hp.. benda penting camtu pun leh lupa... amik aish.. nampaknye time rehat nanti kena la balik bilik jap..

Malam ni nasib tetap sama cam semalam.. erm, nasib badan.. terima jer la.. dalam seminggu, dua minggu, atau tiga minggu ni masa memang tak cukup utk blog.. ni pun curi2 je..


Jangan lupa solat Jumaat ye wahai blogger boy semua ...







9 comments:

muhamad hanif said...

sebelum solat jumaat..


bw dulu..AHAHHHAHAHA

KuNanGKuNanG said...

bz camne pun jgn sampai xcukup rehat..nanti badan plak yg jd sakit..:)

Cik Ezy said...

bz sgt smpai sume lupe ye..
hee

Sunah Sakura said...

esok kemuncak kan...

waN Mohd Salim said...

akak ... try chechk emel yang ade di fb akak .. EMEL gmai ye bukan yahoo .. ps ade kirim 1 bende la

HonEyBuNNy said...

ciannya ya busy..

xpe...nanti dah free boleh la berblog kan..hehe

lau free + rajin ,jom la join 1st giveaway ila & sifu..hehe..

syrupmasin said...

ohoii..kesian sikit je la tgk kak niena..haha..kak niena kan hebat..mesti bole handle punye lah keadaan mcm nih :D

Cerita dan Ilmu said...

Saran untuk Blog : kalo bisa tambahin chatbox, or shoutmix, or guest book

alif haris said...

dah solat jumaat :D hehe