Wednesday, July 13, 2011

Permulaan Hari Yang Indah


Ketika suria mula menampilkan cahayanya
Ku menggapai hari terangku
Menanti serta mencari sebuah cerita
Yang Pasti akan terjadi di dalam hidupku

**Sumbangan imej dari Google

16 comments:

Ila Aqilah said...

setiap hari ada cerita tersendiri kan kak niena? huhu
moga hari ni lebih baik dari semalam..amiiin :)

H.J said...

semua hari adalah indah...he

aizamia3 said...

setiap pagi tengok matahari sedang naik.. cantik sungguh warna orennya..

begitu juga time dia nak tenggelam.. lawaaaa warna jingga sekelilingnya..

Niena Pengembara Ilahi said...

erk.. adakah ini nampak cam pantun? hahaha

Anum said...

hari-hari yang kita lalui sangat berbeza-beza

Ums Niza said...

nampak macam pantun pun...cerita yang kita buat sendiri...

alif ismail said...

cantiknye pemandangan pagi....

muz said...

semoga harimu lebih baik dari hari sebelumnya.... :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

cantek gambar itew...from uncle gugel ker??

Niena Pengembara Ilahi said...

☆*♥L@dy @yU♥*☆
opkos la dear.. hehehe, nk amik sndiri xmampu lgi.. :D

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

hamboiii ahka' niena.. bermadah helah...hehe..

tak selalu hari kita indah..sbb hari yg kita lalui ni spt ombak, ade musim gelora, ade musim airnya tenang~

Ceeewaaahhh! dh jd jiwang cm ahka' dh..haha :P

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sapa kat x mampu???
jadikan impian jadik reality gitew...
never give up coz dari mimpi jadi nyata gitew....ahaks

Niena Pengembara Ilahi said...

InsyaAllah :D

Bui Junaidi said...

tenang rasa hati tengok gmbr ni..*_*

zieyzain said...

hye cik niena,..ziey tag u kat contest yah,..thanxx=)

http://bicaraohsicinta.blogspot.com/2011/07/jom-senyum-bersama-shazny-salleh.html

Подтверждаю said...

a salam..
mula kehidupan dengan senyuman ;)