Sunday, July 10, 2011

Promosi Blog

Harini 10.07.2011.. InsyaAllah esok pagi saya tak ada pape.. rasa cam nak buat promosi blog je.. ada sesapa berminat tak..? kalau berminat.. leh la wat cara2 di bawah..

Niena Pengembara Ilahi

1. Tepek header tu dalam entri anda yg bertajuk "SAYA NAK PROMOSI JUGAK" 
2. Letak link ini lam entri anda.. 
3. Bila dan siap sila tinggal link anda di ruangan komen ini.  
tiada tarikh tutup.. hantar je sampai saya cakap tutup.. saya akan promosikan secara berperingkat..
Ok.. senang kan.. kalau berminat silakan ...

siapa nak join GA
boleh ke #SINI

88 comments:

kotak bulat said...

wah..best..best.. bile tarikh tutupnya?

aimie amalina said...

ha! nak join..sat g nak buat..kiki

p/s: kiki...maseh kak! cam x sgka plak..hihihi...cam nak nanes guling2 jek...hihi..terharu *_*


alolo..nape akak berduka nih..penat eyh...~ meh cite meh =)

waN Mohd Salim said...

okay .. esok ps join .. hee

aimie amalina said...

ayooo~ awat jage lagi nih (kes rindu blog ah ni kan2 ?..heheh

aiyaaak, akak ku cyg..kene mkn scot emulsion ni bebyk..heee =)

amirul helmi said...

http://emichurp.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

aimie amalina said...

kikiki..kite plak yg die soh tito~ aiyaaak... (smbil geleng2 pale tgk tb..hahah)

aimie amalina said...

http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

heee! saye dah juuuuuuiinn!

Alin Hassan said...

akak akak akak! ai dah join!

http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

eksaited nau..

missH strAw-BerrY said...

niena yg baek hati....
thanks tuk segmen nie...nak join gak la...nie link missh ea...thanks niena..most appreciate!!

http://missgula-gula.blogspot.com/2011/07/yeay2niena-tolong-promosi-blog-saya.html

Bui Junaidi said...

esok bui join yer..tunggu..

SueZ said...

sayya nak jugak..akan ku hantar penyertaan ini...

jom sertai program : http://suezdairy.blogspot.com/2011/07/sticky-jommain2-klik-hb.html

tia @ Ini Kisah Tia said...

best , besttt :)

SueZ said...

Sudah buat...
http://suezdairy.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

Promote tau...tq dear

logorithm said...

Hmmm... rasa nak join la... :-p

hafizaiman95 @ fizs said...

sy nak join jugak...

http://www.hafizaiman95.com/2011/07/saya-nak-promosi-juga.html

Подтверждаю said...

as salam.
erk! promosi!
pakcik join lepas siap meng-blogcooking jap lagi ya ;)

promosi~ promosi~

maszull said...

slm...mama dah join niena

http://maszull.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

Muaz Faris said...

nak join tapi take time sebab dah join contest..

hehe

Dr. LuRVe said...

http://xxdrlurvexx.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

Fad said...

join gak..heeee

http://dilamin.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

tima kasih niena

Cik Wani said...

wah best!!!

btw jom komen link entry wani ni.

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)

LuN@_aiDi said...

wahhh bestbest!! rasse seperti mahu join juge!^____^
eh, jom singgah blog
JoM JeJaki New ZeaLanD!!!

MisS HoNeY said...

http://nur-khairunisa-kamalluddin.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

Eja GaNu said...

http://ejahashim88.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

Tea said...

eh? huwaaa. xtau ppe pn. >.<

Idah said...

http://daridapuridah.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

JOIN SAMA...

syiela said...

alamak tutup sudah.. knapa bru perasan.. x sempat nk join :(

cube closet said...

nk join http://cubecloset77.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

Bui Junaidi said...

bui htr permohonan..hehe

http://idzrarynprelovedproperty.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

me@monolog said...

tq
http://monolog25.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

cik yana said...

JOINNNN ^_^

FOLLOW ~

THNX MISS NIENA YG BAEK HATI ..

http://ceriteraditinta.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

ザイダツアズニ said...

salam..
na join jugak..

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

anismelon said...

cik niena..anis join..hope msih sempat..heee

http://anismelon.blogspot.com/2011/07/segmensaya-nak-promosi-jugak.html

Syuxer said...

syuk join..hope diterima

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

ABU said...

wah segment yang bagus..keepup good job..:)
kemain lagi aku hehehe

cIk PikA said...

pika join..

http://somebodypeace.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

kotak bulat said...

da join!

http://nazihanali.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

nak join ! hee~

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

fardhilah said...

salam semua!!!

isk..isk.. tak terlambat ke join ni?

http://fardhilah-dhiel.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

NasZ said...

dah join dah..hehe..thanx niena..

http://mohdnaser.blogspot.com/2011/07/segmen-niena-saya-nak-promosi-jugak.html

zarul farhana said...

http://sayazarulfarhana.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

miezah said...

saya join !!

http://aku-ar-anonymous.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

hira said...

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

Haslinda Ariffin said...

salam...
i join..
http://haslindariffin.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

oja_alia said...

http://misscenonettt.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

dAyAnA. ヅ said...

kak niena , saya join :)
http://daxtemok.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

Ahmad Haziq Azlan said...

join sini jugak....

http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

n a g a_g e m o k said...

saye join..

http://semangat10naga.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

Kaki Wayang said...

Dah!!!!joined!!!!

http://informations-the.blogspot.com/2011/07/betol-betol-hangat-saya-nak-promosi.html

ismahrasyidahmansor said...

done join..:)

http://deepylo00p.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

shafika azwan :-) said...

eika nk join eyh :)

http://lalaeikakaka.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

Ly_Tulip said...

Thanks! :)

http://lytulip.blogspot.com/2011/07/segment-saya-nak-promosi-jugak.html

farahin nasir said...

salam... mesti la nak join jugak..

http://smalamariinimasadepan.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

Yayan said...

Adakah saya terlambat untuk join ?

Jom singgah dan follow sini kalau sudi .. :)

http://izyannadira.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

faridah nazurah said...

nak join jugak ye :)

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

mate saya bulat said...

MSB juin taw :D


http://sitizarizza.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

QaSeh IrDia said...

okeh qaseh pon nk join...kalu rajin jom la jejalan kat blog qaseh...


http://rozatulnadia.blogspot.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

Sya Isya said...

joined
http://syaisya.com/2011/07/saya-nak-promosi-jugak.html

IkiN said...

dari saya hamba Allah yg daif ini.Salam Ukhwah semua.

http://tentanghidup-ikin.blogspot.com/2011/08/saya-nak-promosi-jugak.html

Anonymous said...

greetings www.my-shopping2u.com admin found your blog via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found website which offer to dramatically increase traffic to your blog http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer backlink check seo optimazation backlink service page rank backlinks Take care. Jay

Anonymous said...

awesome web site and great design!!! I like it!!! Payday Loan

Anonymous said...

Major thank you for the website. Truly looking forward to visit our website. Maintain composing. Payday Loan

Anonymous said...

Exactly what I was looking for, thank you for putting up.. Payday Loans

Anonymous said...

Some really nice and useful info on this site, as well I believe the layout has superb features. Payday Loans

Anonymous said...

Very interesting info.perfect just what I was searching for! “The right to be heard does not autmatically include the right to be taken seriously.” by hubert humphrey. Payday Loans

Anonymous said...

Just wish to say your post is as astonishing. The clarity inside your post is just great and I can assume you might be an expert on this subject. Fine together with your permission let me to grab your rss feed to maintain updated with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the rewarding function. Payday Loan

Anonymous said...

We still can’t quite believe that I could be one of those reading the important points found on your web site. My family and I are sincerely thankful for the generosity and for presenting me the advantage to pursue my chosen profession path. Appreciate your sharing the important information I obtained from your site. CA Madera Payday Loans

Anonymous said...

I was looking at some of your articles on this internet site and I believe this web site is real informative. Keep putting up. Payday Loans

Anonymous said...

You can definitely see your skills in the work you write. The sector hopes for even more passionate writers like you who are not afraid to mention how they believe. All the time follow your heart. “No man should marry until he has studied anatomy and dissected at least one woman.” by honore’ de balzac. Payday Loan

Anonymous said...

Unfortunately, any bills with your name will be the responsibility.. . The best way you would have a very slight chance of not paying is when you check out court and possess the evidence to prove that it wasn't your loan. Mind you, if the money is in your name, it is rather hard to prove.. . I'd just shell out the dough as quickly as I could. If you might be having trouble meeting the payments, talk for the company and discover if there exists something that may be worked out to generate repayments simpler for you. Remember if you try this, you will have an overabundance of interest on your loan than should you pay it you'd like possible. http://lovemypayday.com/Payday-Loans/FL/Cutler-Bay/ Online Payday Loans for Bad Credit - Avail Funds despite Poor Credit Scores

Anonymous said...

www.my-shopping2u.com Check Advance IL Des-Plaines * Untuk orang-orang yang telah berhenti menggunakan cek semua bersama-sama , mereka dapat menggunakan kartu debit daripada memeriksa untuk mengamankan pinjaman uang tunai mereka

Anonymous said...

www.my-shopping2u.com Payday Lenders CA Walnut-Creek Kalkulator ini bisa sangat berguna untuk mendapatkan sejumlah alasan , bahkan lebih sehingga bila dibandingkan dengan kalkulator dibeli di toko

Anonymous said...

www.my-shopping2u.com Payday Loan MD Baltimore Montez mengklaim dia mulai menangis ketika dia menyadari niat Smith untuk merampok Amerika Muka dan dia mulai dicuss kepadanya tentang Tuhan

Anonymous said...

www.my-shopping2u.com Check Advance AL Adamsville Atau , menegosiasikan jadwal pembayaran yang sederhana lebih cocok dengan kondisi keuangan Anda

Anonymous said...

www.my-shopping2u.com Payday Lenders WI Grafton Istilah pengembalian aman adalah 5 sampai dua puluh lima tahun dan dalam pinjaman tanpa jaminan adalah 1 sampai sepuluh tahun

Anonymous said...

www.my-shopping2u.com webpage Untuk lebih mempromosikan gaya hidup sehat dan aktif , eco - sensitif elemen misalnya iklim responsif fitur bangunan dan teknologi seperti elemen shading , menampung air hujan , listrik dll panel surya selain telah dimasukkan

Anonymous said...

www.my-shopping2u.com his explanation Jika Anda sudah tidak bekerja menggunakan pinjaman atau perusahaan sebelumnya , membaca ulasan online dan mencari tahu kapan mereka reputasi

Anonymous said...

www.my-shopping2u.com this post Beberapa dari efek jangka panjang adalah : memperlambat , penglihatan kabur , vertigo , amnesia , ataksia , dan mabuk

Anonymous said...

www.my-shopping2u.com my review here Memiliki kartu debit pra-bayar pasti baik untuk membantu Anda menyimpan uang selama hari-hari hujan dengan membantu Anda mengarahkan perubahan longgar dan jumlah lainnya ketika Anda sudah dialokasikan untuk memeriksa utama Anda dan tabungan

Anonymous said...

www.my-shopping2u.com go here Meskipun sebagian besar pinjaman jangka pendek yang tergantung pada nilai kredit , usaha-usaha yang memiliki jumlah minimum dan varietas persyaratan aset dapat memanfaatkan persediaan sebagai jaminan

Anonymous said...

www.my-shopping2u.com article source Namun , apa yang Anda telah mencoba menunjukkan kepada kita banyak berpengaruh dan kepercayaan di dalamnya

Anonymous said...

www.my-shopping2u.com click here to read Jika Anda menemukan kekayaan Anda yang memberikan imbal hasil yang baik Anda akan dapat bahkan memperpanjang investasi Anda menggunakan rencana ISK SIP dalam jumlah kedatangan tahun

Anonymous said...

www.my-shopping2u.com why not find out more Ini sering merupakan daerah yang sangat nyaman dan terencana menyediakan hampir semua sumber daya yang diperlukan untuk hidup gaya hidup yang relatif layak dalam jarak berjalan kaki dari domisili setiap

Anonymous said...

www.my-shopping2u.com full article Sebagian besar dari transaksi online menggunakan kode enkripsi dan firewall untuk menjamin keamanan layanan online mengisi ulang ponsel

Anonymous said...

www.my-shopping2u.com useful site Sekarang , dia dua puluh tahun , dalam Angkatan Laut , dan berisi expereince nya hidup di depannya

Anonymous said...

www.my-shopping2u.com try what she says Ia menyebut di pasar untuk saya dan saya pergi ke pintu kamar tidur , menyilangkan lengan di depan dada , melindungi diri tampaknya

Anonymous said...

www.my-shopping2u.com try these guys out Mereka bahkan harus baik - berpengalaman dalam kebijakan bank , jenis account yang tersedia , program reward serta informasi rinci lainnya dalam hal pelanggan membutuhkan informasi

Anonymous said...

www.my-shopping2u.com visit here Ini adalah alasan , orang-orang cacat sering gagal untuk mendapatkan roti dan mentega dan sehingga mereka mungkin akan mampu untuk mengembalikan uang saat jatuh tempo