Monday, July 4, 2011

Rindu sangat-sangat..

Huh.. baru je balik dari hospital ni, penat menunggu.. masa kat hospital tu tetiba dapat calling dari kawan.. erm, kena ganti dia duty malam ni.. ada perlawanan net ball kat KL esok..


Rindu sangat-sangat kat blog ni, sejak aktif berblog ni tak pernah lagi kot tinggal blog selama ni? jangkaan saya ni ingat takde nak menyinggah.. terharu isk.. ada gak orang nak datang ke blog buruk ni ye..

Thanks buat sahabat yang sudi singgah ke sini.. malam ni nampaknye takleh lagi la nak bermesra dengan blog ku sayang ni.. sobsob.. sedih..

Kepada yang sudi singgah tu thanks sesangat.. InsyaAllah saya akan membalas kunjungan anda balik..


6 comments:

Anum said...

keep updated ek

TeAqArH said...

tqah pun lame tggl belog.....rindu jugak...so x jenguk jugak blog kak niena

aimie amalina said...

=) jgn memonyok ye kak! xpe..nnti bole berblog lag..hee =)

fa said...

fa suka au bw dkt blog kak niena ni.. da mcm rutin harian pula.. hee ;)

Bui Idzra Ryn said...

takper2..kita faham..kita takkan lupakan niena lah..^_^

Sunah Sakura said...

malam ni nak pi mana???