Monday, July 11, 2011

Saya insaf selepas terlibat dengan BERSIH !

Ya Allah.. saya rasa sangat-sangat insaf, selepas terlibat dengan aktiviti BERSIH itu.. saya rasa macam bersyukur sangat2.. ya... selama ni saya kutuk, bila tengok kawan2 buat saya cakap "pulun la ko..!" huh.. setelah saya terlibat.. yaa.. saya dah dapat hasilnya..

Syukur Allah bukakan pintu hati saya utk terlibat dgn BERSIH.. wahai kawan-kawan yg saya sayangi.. saya rasa anda semua patut terlibat sama.. tengok ni..


Selepas membuat PEMBERSIHAN purse saya tadi.. maka baru saya sedar, rupanya lesen saya dah lama arwah.. patut la semenjak dua menjak ni tak pernah kena tahan ngan polis.. ngan military police pun takde dah, uih.. kalo kena tahan ngan military police ni. isk.. nangis 4 hari 4 malam la gamaknye..

MORAL !! tolong periksa lesen anda...!

Ni promosi yang tadi.. sila la ke sana ye..

#BLOGGER YANG SPORTING SIRI DUA



28 comments:

H.J said...

haha..bersih yg ni pom ada pekdah jgak..kalo tak hangus rm300..

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

bab lesen ni kdg2 bukan selalu nak check.. tahu2 je da mati lesen tu...hehe~

Dearie Pearls said...

hi..
datang berkunjung dari blog fatin..

*ni aktiviti membersihkan purse ar.. BERSIH 9hb tak join? hehehe..

muhamad hanif said...

wakakakakaka,

bersihkan dompet buat apa..

Golden Rose said...

alahai ingatkan betul2 terlibat tadi....;)

Bro ahmad said...

melayang rm32 hihi selalu jugak lesen memandu lupa nak reniew..hahaha

Fad said...

la...bz punye psl la ni...hehe

Jiji-Fify said...

hahahah bersih camni la bagus!!! :)

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

TWEETY BERT said...

sebbaek buat cerita pasal lesen.. ehhe lesen saya pon nak mati dah miggu dpan ehhehee

Sunah Sakura said...

kakkkkkkkkkkkkk rosmalina~~ lalalala~

Syuxer said...

owh kak rosmalina..cun nama..:)..

eh mujur baru teringat, kalau tak berhip-hop dengan polis nanti hahahah

cik aisha said...

hoho....rajin2lh bersihkn purse anda...lesen sy lmbt lg tmat...:)

Cik Asma BLuppy said...

ayah sy pernah je kena mcm ni. lpas 3bulan bru sedar. muahahaha...

Mira R. said...

kehkehkeh. cecepat g renew.

:)

Cik Ezy said...

kehkehkeh..
dh lame 2 mati..
dasat..

Afikah Aziz said...

hahaha,ika tertipu haihhh..ingt bersih 9hb tu haha

Rohaizam Rosli said...

naseb la join BERSIH... kalau tak BERSIH juga la duit.. kan3...

Gadis Kecil said...

huwa..same la kita :(

sha pun mati 3/6 hari tu, and sabtu malam sempena BERSIH baru perasan yang lesen dah mati. hahahaha Jom renew lesen sama2. hahaha

JIJI YU said...

aku ade pernah mencedok idea entry orang ke ek...aku ade pernah curi traffik orang ke ek...maaf le kalo ade..

Shuk_ArChie said...

Hehehe... definisi BERSIH yg sempurna... (^_^)

Syazwan said...

BERSIH 2.0.
gunakan klorok!.
hehehe..

wan baru renew lesen.
lambat lagi nak expired.

have a good day niena!

MEKAR said...

betul2. cuba check apa2 kad dlm dompet tu. entah2 ada yg dah expired. lesen sya ok lagi

NUR said...

hehe.. dua kali baca baru paham..
nasib baik no..

HAFIZAL said...

hahaha...bersih abis

Ujang9897 said...

5 tahun lagi..=)


ic mmg kene tutup ek.=)

Niena Pengembara Ilahi said...

Ujang: a'ah.. ic mmg wajib di tutup hehehe

Bui Junaidi said...

hihi..nasib baik sedar cepat2..kalau sedar tahun depan,lagilah parah...*_*..rosmalina,nama sebenar yer..

zie_ira said...

heheh,,membersih2kan purse,,ira pon da lame tak buat pembersihan,,da mcm2 khazanah ade dalam tu agak nye,,hee