Tuesday, July 5, 2011

Saya tak suka ...!

Semalam staff kt sini dah pesan .. "***.. nanti bawak gambar pasport yang beruniform ye.." tapi saya ni lupa.. aish...

Sebenarnya gambar tu dah ada..tapi lupa, pagi ni plak dia masuk office minta gambar, tepuk dahi sendiri... yer la.. takkan nak tepuk dahi beben plak kan ! muka dak tu leh tahan marah gak ler.. berani ke nak marah saya?? hehe, sorry ye.. ai sengaja..

Akibat kesian ngan dak tu.. saya pun gi la ambik gambar baru kat PERNAMA.. malas nak balik bilik, huhu.. saya ni memang malas pun.. nasib baik kedai tu bukak.. bagus, cam ni la orang nak..

Lebih kurang 5 minit gambar tu siap.. huhhh..! sangat-sangat tak puas hati.. bleh plak dia edit gambar sampai tak nampak batang idung, puas saya carik kemana hilang batang hidung saya ni.. "dik.. mana batang idung akak ni..? akak tak jumpa.." tanya saya kepada beliau..

Sengih-sengih jer budak tu.. kalau ikutkan saya takmo je amik tapi dak tu wat muka kesian.. bayar je la.. sampai je kat kem saya suh dak tu masuk office saya amik gambar tu.. dia tengok sambil senyum-senyum, "maaf ler... batang idung takde.. tinggal lubang idung jer.."

13 comments:

aimie amalina said...

kiki...aduhai.cian akak..pernama kem mne akak g ni?

Sunah Sakura said...

kelakar la kak! ahahah~ kesian pulakss... leh ilang batang idung..=.=

fa said...

hehehehe..

niena shopping2u said...

tu la pasal.. nasib baik tak hilang mata hehe

muhamad hanif said...

Akak,akak,

stay kat kem mana ni ?


AHHAHAHA

Anum said...

ahhahahhahhaha

ghost writer said...

tuh camner nak lekat gambar cacat macam tuh...aiyaa..

Tea said...

kak, nk gelak blh? kikikiki. *ops.
lawak plk ye, hdung boleh missing.
-.-"

syrupmasin said...

wuahahaha..errr..hidung akak ade ta sekarang?? :D

niena shopping2u said...

erk.. tu la,nasib baik idung akak ada skang ni..elok jer

miloais said...

wakakakaka

adehhhh! bleh plak tinggal lubang idung jer ye!

Подтверждаю said...

as salam..
alahai..comel je tak nampak batang idung.

pencahayaan terlalu terang kot?
selalunya kalau ambil gambar, memang macam tu. adei..

MEKAR said...

waa... hidung nya sudah hilang :-(