Tuesday, July 12, 2011

Semua orang mempunyai perasaan kan..?

Erm, ni nak mengimbas kembali kenangan.. idea ni timbul bila saya join segmen INI.. sape tak join lagi, sila la join.. best.. leh buat entri baru ..

Okeh.. ni cerita masa pra sekolah dulu yer.. masa kecik saya memang terkenal ngan sifat cam dak lelaki.. tak tau la apsal masa kecik dulu saya suka tgk dak pompuan yg comel.. hehe, **gile.. tapi ada satu hari tu, ada budak lelaki baru masuk pra.. Ya Allah.. hensem gila..

Mula dari saat tu saya mula jatuh cinta pada dia, cehhhh.. gatal.. kecik2 dah pandai jatuh cinta, tapi saya tetap kontrol cun jer.. saya sorok kasut dia lam longkang, pastu intai dia dari jauh.. nampak comel jer bila dia cari kasut tu.. secret admirer la kunun..

Naik darjah satu masih tetap suka kt dia tapi rahsia tu saya simpan ketat2 ! akhirnya dia pindah sekolah.. abg saya ngan kakak dia kawan baik (tapi tak tau la..rasenye cam bercinta jer).. tapi tu kisah dulu.. bebudak, tatau apa itu cinta..

Sekarang ni jumpa balik kt FB.. dia skang ni kat England, study kat sana.. bakal doktor.. makin ensem plak beliau skang ni, ada lam bloglist yg selalu diintai tu.. hehe, kalo terer sila la cari yg mana.. sila abaikan ye, tu cuma kisah bebudak kecik jer..


20 comments:

fazrulnoor said...

dapat hadiah ke kalau jumpe

TWEETY BERT said...

huhu sweet memort maser bebudak..

Cik Asma BLuppy said...

siapa gerangannya ep?
msti best kan jd secrect admire.. huhu

Pn. Sheila said...

waahh... mana tau da jodoh...

Niena Pengembara Ilahi said...

fazrulnoor

Nak adiah aje dia tu

JIJI YU said...

herk askor pon jiwang

Rahmad said...

piwitt...masa kecik2 dlu dalam hati ada taman juga..so sweet..hehe

Niena Pengembara Ilahi said...

JIJI YU

hehe.. mesti la, tu la yg slalu dok dgr.. askar pn org taw!

cik najihah said...

opss...macam da tau je hahahaha
cuak tak??

azam said...

adusss.....untung nih....

cepat² nanti terlepas

suesue said...

haaa..secret admire ea..cecita cecita :) btw,first time ke blog ni..nice

Bila Ku Kata Cinta... said...

perasaaj takpe..jgn perasan sudah!!!..hee

Cha sahaja said...

keh keh...cinta pertama la tu ea??;D

Niena Pengembara Ilahi said...

Cha sahaja:

cinta pndang pertama zaman bebudak hehe

aizamia3 said...

kisah zaman kenit2 dulu memang best.. teringat boleh tersuka kat 2 orang mamat dalam satu masa..

Anum said...

ntah2 ada jodoh kan

Sunah Sakura said...

hehehe...sape la tu yeee..nak skodeng tapi tak sempat..=.=

Farah Shamsudin said...

huk! siapakah gerangannya? jeng jeng jeng...:)

syrupmasin said...

ohoii..comel je sorok2 kasut :D

Подтверждаю said...

as salam..
wahaha! pakcik guna teknik masking ni. tada dapat tengok bloglist

=_=

HA!
apalagi! impian lama sekali pun, kejar jangan tak kejar~

;)

kalau benar dia masih single, itu satu petanda yang bagus. yang penting, usaha mencuba ;)