Tuesday, July 5, 2011

Senyum la sikit..

-ihsan google-

Sebagai seorang pelanggan dah pasti kita nak layanan yang baik kan..? tak kira lah kat memana pun, sama ada kat restoran, hotel.. gerai kaki lima.. membeli secara online pun, mesti kita inginkan layanan yang baik..

Kalau saya, layanan yang ntah pape confirm saya takkan gi dah.. tapi kalau kat sini, nak wat camna , dah terpaksa.. kalau saya tak pegi rugi tau sebab gaji dah potong tiap  bulan..

Macam makan kat asrama gak lah.. mesti kita nak orang yang serve tu layan kita dengan baik, bukan layanan anak raja tapi bagi la sedikit senyuman .. cukuplah.. saya tak puas hati dengan orang yang serve makan kat kami ni, isk.. susah sangat nak senyum.. masam jer muka..

Memula tu saya sedapkan hati, mungkin dah pesen muka dia camtu tapi.. bila saya tengok kalau officer atau staff lelaki, Ya Allah.. menggedik cam anak udang.. bukan setakat senyum jer.. tapi gelak sakan cam orang histeria..

Cukup lah sekadar mengukir senyuman di bibir tu.. tengok gambar atas tu.. kambing pun tau nak senyum.. kalau ada tahi lalat tu.. lagi comel kot..


18 comments:

fa said...

kambing tu buat muka mencomel.. ngee :)

Ku Azhar said...

comelnye kambing kak niena!! name ape ek? blh berkenalan? :p

MisS HoNeY said...

ye lo..owg skrg kedekut snyuman kan?msam ja muka tu..

aimie amalina said...

kikiki...udang pon x gedik cm deme ye..xpela kak..sbrlah ye =.<

yatie Awang said...

itulah lumrah, kakak sendiri pun dah jumpa ramai manusia mcm tu, terutama kat kedai makan,

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

senyum itew sedekah plus leh jadik awek muda khen....:D

sifu im said...

senyum..x perlu kata ape2..

Isteri Encek Bard said...

senyum di pagi hari.. :)

Ku Azhar said...

tau2..kak niena :)

Bui Idzra Ryn said...

kak bui dtg dgn senyuman..^_^..gediks nya org tu,dgn lelaki senyum pulak..ewww..

Fad said...

syomelnya..suka kambing..hehe..follow sini...cam best je blog ni

Подтверждаю said...

as salam..
senyum, menenangkan hati ;)

bila lihat orang senyum, kita pun terikut tempiasnya~
apa itu?? senyum ;)

ooh. spesis kedekut senyum yang mengikut taraf agaknya. haih..
senyum hipokrit? erk

Atiqah Wadiah said...

btol3..senyum bkn kena baya pon kan??hehe :)

azam said...

adui...senyum kambing....
comel macam kambing saya...hehehe

miss inna said...

mcm kes inna kat asrama dulu, akk2 dewan makan tu punyalah pyh nak senyum kat students perempuan..tp bila dgn students lelaki, siap borak2 lagi tu..eish, xsuka!

Sunah Sakura said...

sweetnya kambenggggg... senyum kambing~

Fad said...

muahahaha..thanks ya!:):)dpt kwn br lg..best.

Pojiekyra said...

senyum3 kambing mbekkkkk!!! :D