Tuesday, July 5, 2011

Seronok dikelilingi ramai lelaki..?

Ramai yang tanya saya.. seronok ke belajar dalam kelompok lelaki yang ramai...? hehe.. seronok ke? ntah.. rasa cam biasa jer..

Skuad kami ada 6 orang je ladies.. dalam 200 lebih jejaka.. kalau campur ikut tahun, 12 ladies.. 600 lelaki... ahaa.. bayangkan sendiri camana tu.. dilayan anak emas? oh no.. layanan tetap sama.. camana dak lelaki kena, camtu la kami kena..

Saya dan dua lagi kawan antara perintis pertama yang amik course tu di dalam Kor Jurutera ni, tapi takde lah hebak sangat pun.. Ramai peminat..? eh.. tu baisa la, bukan perasan ye.. bayangkan la 6 orang je pompuan .. dalam tu takde pompuan, nak keluar susah.. tiap-tiap hari ada jer no yang tak kenal masuk..

Lecturer pun laki, yang pompuan pun ada 2 orang tu pun dah kawin.. jadi rebutan senior tu dah tentu, tapi.. kalau tak dilayan tu la, huh.. siap la.. biasa la, upacara raging beramai-ramai.. masa taun satu , taun dua.. selalu je kena raging nagn senior.. tapi bagi kami raging tu biasa, kalo takde raging takde kemanisan la lam tentera ni hehe..

Best ke tak best ...? tengok ni... masa konvo sorang dapat lebih sepuluh bunga hehehehe...



gambar tak berapa terang.. masa konvo saya dapat 12 jambak bunga.. mampu bawak balik 3 jer, slebihnya sedekah kat orang kat situ.. 

YANG MANA SATU KAH SAYA ???

17 comments:

suha said...

wow!hot gitu (^_^)

muhamad hanif said...

untunglah..


kankankan ?

niena shopping2u said...

Suha:
tak hot pun, org lain lagi hot hehe

Hanif:
Untung mende nye.. bla assgnmnt jer pompuan yg wt, bunga tu upah tau.. hehe

syrupmasin said...

perghh..untunglah kak :D

.fariza. said...

ramai ler peminat gitu.
boleh lar buat pilihan mana satu yg bekenan di hati. hehe.
-.-

Suhami Ahmad said...

wah meriahnya....nisbah besar tu...tu yang jadi rebutan...hihi

ABU said...

wah banyaknya dapat bunga..tahniah..

aimie amalina said...

pweitttt~ ihihi..biaselah tu kan kak..kiki.... oo..kor jurutera ye..dulu ayah armour, skrg dh join gaji..heee..=p

Syukri Download said...

yang mana aja boleh. hehehehe

Tea said...

phewwiitt.. dah kata, kak niena ni cun melecun. mana tak jd rebutan ohh. :)

niena shopping2u said...

TEA: bukan sbb cun la.. sbb xde pompuan hahaha.. xde kna ngena lgsung.. akak ni biasa jer

fa said...

kak niena sbrnya belajar dkt mana dulu? UPNM ke?

Ku Azhar said...

waaa!! bnyknye bunga!!

Syazwan said...

bunga disebalik kumbang-kumbang gagah perkasa :)

Bui Idzra Ryn said...

wah..seronoknya dpt bunga..len kali dpt bunga byk2 lagi,bagi dekat bui jugak..hik2 ^_^

[sutera kasih] said...

fuhhh..banyaknya dpt bunga..bertuah hehe

MEKAR said...

wow.. banyaknya dpt bunga !