Monday, July 11, 2011

Typo yg terlebih..

Erm.. Sejak kecik mak memang marah kalo gunakan perkataan yang tahap melampau ni.. kalau terkeluar **bodoh je pun mau nye tak kena tibai ngan penyapu lidi dia..

Typo ni memang benda yang biasa kan..? kekadang tu typo yang melampau contohnya kita nak cakap sila tapi jadik **sial.. cam semalam..


Erm.. lepas saya cakap camtu dia dah tak reply dah.. mungkin dia ingat saya cakap camtu kat dia kot.. Maaf Fahmer.. saya tak sengaja.. saya baru je perasan tadi..


Ni promosi yang tadi.. sila la ke sana ye..

#BLOGGER YANG SPORTING SIRI DUA



22 comments:

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

typo mcm tu kdg2 mmg tak perasan... bila da taip pon kdg2 tak tgk keyboard.. jari ni automatik je menaip.. lepas tu terus tekan enter publish komen tu... bukannya disengajakan... typo... =(

H.J said...

best apa dpt typo mcm tu..haha

azam said...

maaf diterima

gadisBunga said...

sekarang ni kat fb, kalay typo, boleh klik delete. nanti dia tak terus delete, sebaliknya kita boleh edit balik typo kite tu. :)

Подтверждаю said...

as salam..
alahai..tertaip.
kena check betul2..macam pakcik pun kadang kala terlepas juga typo.

huhu..bahaya tu..tertaip gitu sokmo.
adeii



pakcik nak bagitau ni melalui entri pakcik~
niena perlu tahu,


Ringankan Blog Dengan JQuerry script Lebih Baik Dari Buang Widget~


by : http://fadzli-rt.blogspot.com

kotak bulat said...

mak aii... terbalik jd perkataan lain..
kb sellu typo..heheh..tulis lju sgt.. :p

Sunah Sakura said...

alamak...kesian dia da salah faham.. ekekke... bahaya woo typooo!

Mira R. said...

hehehehe. perasaan marah tu menguasai.

oPiE iSa said...

habislah kak.... =P

Niena Pengembara Ilahi said...

sume salah dan tak tepat hehe

ZORA said...

hahaha...ksian sape yg dapat typo yg gtu..ekekeke..:P

Gen2Merah said...

xda manusia yg tak buat kesilapan.. sama2 lah saling memaafi

Kalamhati said...

huhu typo error ni biasa la kan..biasanya kalu time kita chat ke pe..slalu je tepeleot jari..huhu

Bui Junaidi said...

hehe,biasalah tu..bui pun selalu jugak salah taip ni..kdg2 buat pembetulan jugak kalau bkaitan dgn pkataan yg sensitip..

syahira ariff said...

opppsss!!
bahaya btul
pastu majuk agi tak org yg komen tu?
hehehe

muhamad hanif said...

wahaha.



saya juga sering mengalami masalah ni..



Ada ubat tak ?

Pn. Sheila said...

alahai... mmg kdg2 kita taip cpt dan slu silap y x sengaja kan...

Golden Rose said...

byk sgt typo error ni specially bila type cepat2

ezumie esbarisma said...

salam singgah ezumie nk jmput awk join contest ezumie..

http://ezumie.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-sesuatu.html

Cik Asma BLuppy said...

sy pom prnah kena typo ni. tp kalu baca balik, xde salah faham pom.

MEKAR said...

hati2 masa nk tulis komen kat blog org lain. maklum la hati manusia kan lain2.

pst ; code apa niena? nak buat mcmana tu? penuh la blog ni kt muka skrin. itu belum masuk blog2 lain yg sya buka serentak. hehe. byk songeh pula (itu sbb komen)sbb sya suka baca artikel kt sini

Rohaizam Rosli said...

iejam pon slalu typo... tmbah kalau tgh chat dgn org... kdg2 time ckp pon leh typo gk... kalau chat ni slalu sbb jejari ni la... maen bedal jer... kalau time ckp ni sbb bila iejam konpius nak guna word mana satu... cam sedap dgn best confirm akan jd seest... ada myk lagi la worg pelik2 yg xpenah ada dlm kamus dewan edidi ke4... hahaha