Saturday, July 9, 2011

VIDEO BERSIH 2.0 HARI INI 9 julai 2011


Ok.. ni betul2 punya video.. sumpah tak tipu, curi2 masa yang ada sikit.. takmo copy paste tapi anda ke SINI sendiri untuk tengok ye...
(sorry tadi takleh tgk sbb blog officer sy tetiba remove, bagi tak menghampakan sy amik link baru)

masih melangut di sini... (+.+)


21 comments:

Syazwan said...

kenapa tak leh tengok?.
wan busy..baca la entry terbaru.
hhehe.
have a good day.
take care.

alif haris said...

tak boleh tgk pn ?? huhu

bartHeafy said...

xley tgk pun..server kena block ka?

Pojiekyra said...

akak~~~~~~nk tgk xdpt

Ina said...

erm klu isytihar darurat agong yg memerintah negara maknanya tentera la yg berkuasa masa tu kan?

+_Miss.Jannah_+ said...

hmm... tak sihat betul la BERSIH ni..
menyampah je tengok.. :(

oopss! Kak Niena kena tag kat sini :D

http://missjannahjamaluddin.blogspot.com/2011/07/jom-senyum-bersama-shazny-salleh.html

MisS HoNeY said...

asal smua jd cm nie eh?takutla

Ina said...

Malaysia akan diisytihar darurat kata abg akak tdi.

Tea said...

ooooo..... kuning. -.-

sergeant keroro said...

dashyat tol BERSIH ni, sapelah dalang.

p/s : ni lah akibat apabila permainan politik menguasai negara.

niena shopping2u said...

Dalang dia tatau? kn dh kena gas pemedih mata tdi hehe

man said...

Selepas nie keluarlah pula kata2 polis bertindak kejam.

Anonymous said...

poyo jer blog yang tak letak shoutbox.bajet terkenal dah ke?????????

Muaz Faris said...

perhimpunan terbaik la, ramai giler..haraap derang sedar..

tapi dalam perhimpunan, tengah berhimpun..

korang ade dengar pasal majlis perkahwinan terganggu harini tak..? Banyak pasangan sedih..

http://www.muazfaris.com/2011/07/majlis-perkahwinan-terganggu-sebab-hari.html

ambilkisah said...

apabila terlalu fanatik... apa jua yg dikatakan semua salah.

pRiNCe said...

haha..ramai post pasal video..thums up..:)

[ 18 SX ] Pertandingan Payudara @ Tetek Tercantik Di Thailand
[ Penting ] Alternatif Lain Untuk Follow Blog Yang Kita Minat
Sempena 9 Julai Ni Prince Nak Bercuti

husin said...

http://fahmi-nik.blogspot.com/.. pls

alif haris said...

okay dah dpt tgk ^^ hehe

Bro ahmad said...

entri SEO nih..keyword whahaha

Ku Azhar said...

memalukan..
tu yg paling sesuai diungkapkan..

yg kena tngkap mostly org melayu..sbb org melayu je yg ske benda kecoh2 nie..

org cina...tgk je tv...msti bnyk org ketawakn kita and ckp

"eh..bodohnye..negara aman2 pun nk buat kecoh dok tgh2 panas"

ha ah..bodoh gle..sbb bg ku biar la xbersih pn pilihanraya asalkan pemimpin buat kje yg ditugaskn..

Подтверждаю said...

as salam..

haih..pakcik pun terkena tempias. padahal nak pegi jemputan kawen je.

kalau ikutkan, mau je pakcik masukkan sekali isu pakcik terkena pemedih mata. adei..sampai hati kan..nasib baik mata pedih jap je. dapat la cari jalan pergi ke hotel.

nasib baik pakcik bukan cepat melatah. kalau tak mungkin dah kena bawa sekali sebab melawan polis yang jalankan tugas..

tapi kesian la. kenduri kawan pakcik, 12 orang je yang datang termasuk pakcik..

pembaziran makanan..alhamdullillah sekurang-kurangnya makanan yang tak dijamah tu, diagihkan kepada fakir miskin yang anak-anak yatim..



>_<