Thursday, August 25, 2011

Dah ready ke nak balik kampung ?

Malam ni tak kemana-mana.. cuma kemas-kemas barang untuk balik kampung, harap sangat-sangat cuti tahun CO dato'  dah luluskan, kalau tak parah la raya sorang-sorang kat sini..

Sambil kemas barang, intai-intai TV jap.. boring jugak dok sorang-sorang ni, housemate dah sampai Tambunan, Sabah.. biasanya berbuka dan sahur sesama ngan dia.. lepas ni sebulan dia takde, takpe, sila bersabar ye Niena..!

Bilik saya ni kat tingkat 3, saya dah dengar bebudak lain tengah panaskan enjin keta.. mungkin nak balik kampung malam ni kot.. alahai, bertambah la jelessssssss.... esok bila cuti CO dah lulus, saya terus balik... nak letak barang siap-siap lam keta malam ni, tak mandi pun  takpe asal dapat balik kampung... puas hati saya... !!

Nok kelik kapung.... nok kelik.. nok kelik....

23 comments:

muhamad hanif said...

hahahah,

jom balik sama-sama.





pssst, dulu penah duduk situ lah. jalan bunga raya.

Ezad Skytech said...

hee..balik kampung tu nanti jgn drive2 laju2..biar lambat asal selamat...

balik kampung..hoo..hoo..balik kampung..(^^,)

sergeant keroro said...

tak dapat cuti la tahun ni, balik curi. hehe :P

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

kak niena! kelik dok ajak deyh..kak niena kelik mane? Ganu ke kelatang? hehe :D

Selamat berkelik-kelik ..haha..*dasar Ganu celup aku nih..:P

delarocha said...

kelik jangan tak kelik..hohoho

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

ouhh kelate.. hehe.. nnt post skek ketupak..hehe..:P

tamlegend said...

mu kelate ke niena???

miss inna said...

akk niena org klate ke? hehe!
okey, jom putar lagu balik kampung..ambik mood nak blk kmpng..hehe!

Gen2Merah said...

selaat pulang kampung ya.. hati2 d jalan raya

Syazwan Che Deraman said...

tak leh kelik.
CO oyak dia tak aprrove cuti awok!.
hehe

Santri T.P.I.N.I said...

bawa keta molek2 biar lambat asal selamat...ingatlah kpd org yg trsayang yg menunggu.

Tukang Karut said...

bos cuti esok... so tak dapat sign borang cuti... huhu...

dyanie said...

nak raya!!!!!!!!!!

blk kmpg!!! hohoho blk kmpg hati girang......hihihi
slmt ari rye,...
bhati2 d jln rye,...

intan.maisarah said...

yang penting , dapat balik kampung kan

syrupmasin said...

err..excited tuh kak..ta mandi pon ta pe :D

hira said...

yeayy! jom balik kampung. hehe :D

Kalamhati said...

ambo nok keklik jugop!hehehe

Kancil 8349 said...

Selamat kembali ke kampung halaman dan berhati2 di jalan raya...

Selamat Hari Raya Aidilfitri

ZORA said...

tak sabar nak blik kampong...:P

aimie amalina said...

nok kelik kapong ye akok
hehehe
molek2 ye kak! =]

alif haris said...

cmne kak .??
call je CO tu suruh luluskan skrg jugak ! haha

Asakura said...

saya dh sampai kampung pun..ha3..

selamat pulang ke kampung halaman daripada NakPublishJugak...he3

Afikah Aziz said...

dah ready lama dh kak,xsabar dh ni nk blk hehe


moga cuti akak cepat2 diluluskan :)