Thursday, August 25, 2011

Kepenatan yang melampau batas..

Hari ni sama cam seperti hari biasa, sejak kebelakangan ni saya tersangat-sangat bizi sehinggakan blog pun terabai.. cian dia, takpe ye blog ku cayang... lepas Raya ni InsyaAllah kembali seperti biasa.. tengok la keadaan office ni...



Tak cukup ngan kerusi tetamu.. sofa jadik mangsa... haaa... memang best dapat keja banyak time pose ni.. takpe.. takpe... tak lama lagi balik kampung (cam confirm dapat balik je) cuti dah lulus  tapi CO punya belum lulus lagi, Dato' tak sign.. Dato' lupa kot...??? kalau la dia punya cuti tak diluluskan.. maknanya raya la sesorang lam bilik... uhuk...

Hmmm... dalam kesibukan tu dapat satu SMS dari sorang senior, katanya dia kena rompak.. laptop, duit raya, duit bonus, dah licin kena sapu.. kejadiannya semalam, kereta diorang kena pecah, nasib baik la dia punya IC tak hilang.. kalau tak, tak dapat balik Sabah  gamaknye.. Alhamdulillah, sekarang ni dia atas flght.. cuti sebulan, sila bawak bersabar ye cik senior..

P/S: Nak gi pusat servis Masjid Tanah... sape nak ikut.. meh sini, servis kenderaan sebelum balik kampung..

25 comments:

Run Away♥ said...

mcm bz...giler neh...hik...;d

muhamad hanif said...

kak,


keja kat kem terendak ke ?

Anum said...

ini betul2 bz nie

Ezy Chiaki said...

bln2 pose pon ade gak nk merompak..
isk..

Tukang Karut said...

alamak... kereta aku pun belum servis lagi...

H.J said...

balik molek la..ahah

Anak Wak Mail said...

kesiannya senior tu..nak raya2 ni kena rompak pulak..:)

Afikah Aziz said...

byk nye keje sis,eh cuti tak diluluskan lg,dato' tu xnk bg cuti kot ehehe,gurau je jgn marah ye sis,selamat hari raya :)

BeloG MTT said...

Buzynya akakk.. Takpe,dah jadi tanggungjawab.. :)

d_LA said...

tulah psl, makin dkt nk raya mkn byk keje nk settle kan..sabo jerlah..wuwu..
penyamun pun mkn menjadi-jadi kan skang ni..hati2 taw

syrupmasin said...

bnyak keje kak..huhu..err..adoii nk raye nih kene rompak pulak..mcm2 hal lah..

Bui Junaidi said...

setelkan ajer kerja b4 raya
nnt boleh beraya dgn senang hati..*_*
dh habis raya nnt,boleh berblog sesuka hati..hihi

miloais said...

sama jugak dgn iols
bz sangat2 minggu ni
blog pun hari hari dapat apdet!

selamat menyambut hari raya aidilfiri ye niena!

maszull said...

salam....selamat bercuti n selamat hari raya yer...

WuMing said...

Kesian laa.. Dalam sibuk nak buat persiapan nak raya...

Skali kena rompak pulak...

Bahaya laa skarang ni..

alif haris said...

hehe .. sat g die sign la tu kak ..
uish kene rompak .. abes semua licin .. kuang ajo btl perampok tu ye

Saiazuan said...

bnyk2 berehat ya :D

Nur Zulaikha said...

keje kuat sgt ni..hehe

- abdul hadi abdul muti - said...

kes-kes curi ni makin menjadi-jadi bulan puasa ni. haish!!

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

kesiannye senior tuh..dugaan bln pose tuh kak.. hmmm...tc nnt balik kg :D

visitme@FaTiN cOrNeR said...

take care always...d=>

Syazwan Che Deraman said...

uishh.
banyaknya kerja dia.

ooo..servis kereta kat masjid tanah.
member wan ada situ.

selamat berpuasa ;)

Pojiekyra said...

ahahahahaha kt raya aakak kelan kabut...sama cm kyra huhuhuhuhu..cedey!!!!

Kalamhati said...

takpo nina..selesaikan tanggungjawab dulu..blog tak lari mano..huhu

insyaAllah bleh kelik kpg tu..bawak keta molek dess..=)

tamlegend said...

ini bz ke, mmg ofis jenis bersepah...haahah