Monday, August 8, 2011

Mana semua menghilang..?

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabaraktuh, selamat pagi dan salam sejahtera buat pembaca setia Nina.. apa khabar pagi ni? sihat tak? atau ada yang buat2 tak sihat tu?

Dah sekian lama tak post entri waktu pagi, rasa cam malu la pulak.. hehehe, harini masuk office macam biasa, hurm.. sebenarnyakan... masa menyepi lebih dua minggu ni banyak idea yang muncul nak dijadikan entri tapi heran... kemana dia menghilang?

Mungkin sebab  otak masih dalam keadaan separuh sedar lagi kot? maklumla dah lama tak tekan keyboard katakan.. tetiba rasa cam syahdu la pulak.. pagi2 lagi dah dengar lagu raya.. isk.. camne la raya taun ni agaknya? dapat ke tidak cuti raya ni...

Tapi yang pentingnya raya tahun ini ada sesuatu yang baru... lepasni boleh la selalu balik kampung... tak payah susah2 ke LCCT lagi untuk naik flight.. tak payah lagi nak menahan kesengalan seluruh badan akibat terlalu lama atas bas.. dan yang utama.. ini adalah hadiah buat ibu tersayang..!! ok.. jumpa lagi di next entry.. selamat memulakan tugas semua!

21 comments:

Anum said...

selamat berpuasa niena
ermmmmmmmm
dah beli kereta ke apa nie

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

apa yg xsusah tu ea..

dh beli kereta ea?? tahniah2..

slmt memulakan tugas juge..

NasZ said...

biasalah tu. masa banyak idea, memang banyak idea. bila depan pc/netbook/laptop, semua merajuk.

MOHD NASER.com

Fathin Fazila Razali said...

assalammualaikum akak... selamat memulakan tugs! zyla pun nak g kelas ni..

Kancil 8349 said...

Alhamdulillah...baguslah ada kemudahan sudah...apapun berhati2 di jalan raya

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

yeahhhh dah beli keta ek...
bertuah badan bonda kasi hadiah gitew

Pn. Sheila said...

em... rezeki raya tu...Allhamdulillah..

MisS HoNeY said...

Alhamdulillah..rzeki tu kak.

cik pha said...

kak dah beli keta? nt lehla pusing2 wakaf cikyeh heeee

Rizal Slaughterheart said...

Slamat berpuasa Niena :)

miloais said...

selamat berpuasa my dear....

H.J said...

selamat bertugas..ehe

YAYA AZURA said...

selamat bekerja ...

azam said...

wah,,,kereta raya ye????

Fad said...

dapat pindah ek..hehe

aimie amalina said...

waaah...
kete baru ke?
wee..
selamat ari senin akak!

WuMing said...

Kenapa plak boleh selalu balik kampung...
Dah pindah bekerja di kaw. dekat kampung ker..

Syazwan Che Deraman said...

dah beli kereta nie kan?..
kan kan?

syrupmasin said...

ape yg baru akak?? haa..cite lahh :)

abglan said...

Sibuk nie, rezeki melimpah berkali ganda di bulan mulia

Lulu Caldina said...

kak niena lama tak update blog, sebab apa?? selamat berpuasa, rindu kak niena :)