Tuesday, August 9, 2011

NAK TUMPANG TANYA PLEASE!!!

Erm... penat tak keja hari ni? rasa cam main kejar-kejar ngan kuda plak...

EMMMM.. berbalik pada tajuk asal, nak tumpang tanya... sape ye yang tau radio mana yang sekarang ni tengah buat permintaan lagu? boleh tak kalau saya nak request AZAN MAGRIB skang ni? eh.... boleh tak camtu?

25 comments:

sifu im said...

klu tym magrib boleh je

H.J said...

boleh je.mintak naty lepas terawih pasnih

aimie amalina said...

hehehhee
terbaaaekkkk!
>____<

BERT said...

amboi.. baru masuk zuho dah mintak mghrib...

lapa ekk??

dak eina said...

boleh je.. kul7.30 kang request la..hihi

muhamad hanif said...

tunggu pukul 7.25 nnt lah,.

cheqwa said...

hahahaa...memang perrrgh ah akak.kalo ada,sure cheqwa pon nak request ^_^

cik aisha said...

hehee...blh tp bukak puasa ttp kna tgu azan maghrib yg sebenarnya.heheee..:)

miErah halim said...

bagus2...

miss inna said...

masih awal lg nak bbuka..tunggu la lewat petang nnt, time tu boleh da request azan maghrib..haha!

Bro ahmad said...

buat2 hahaa rajin2 hmmm

alif haris said...

hahahaha .. sbb nk berbuka awal ke ?

Waqheh said...

kah kah kah...boleh ke camtu?

syiela said...

hehehhe... niena awal lg la nk request azan maghrib

syrupmasin said...

wuahahaha..adoii kak niena nih lah :D

Qaseh dalia adelia said...

hehe .. mcm2

anamizu said...

hehe ape daaa =P

Anak Wak Mail said...

haha,,azan maghrib tu camne??hihi..:P

Syazwan Che Deraman said...

guano nie?
tak leh tahan ko?

g tidur nuh!.
hahha..bagun ngorib nanti.

mas saari said...

sabar niena...
puasa kena banyak bersabar! heheheee

NasZ said...

bleh ke? kat mana bleh ek?

MOHD NASER.com

Tea Dno said...

eh asal? dalam radio tu takde azan maghrib eh? rasa macam tau je stesen radio mana.. lalalala..

p/s: selamat berbuka puasa..

jehanfrhin said...

boleh ke camtu?? hehe.. nasib takde camtu kan, kalo boleh, semua orang akan request.. =) Salam Ramadhan~

Kalamhati said...

Patutnya kena wajibkan semua stesen penyiaran siarkan azan setiap waktu solat kan..bkn hanya bgtau dah masuk waktu or bgtau waktu azan je

Luqeem™ said...

boleh2..gi ikim fm je..