Friday, August 12, 2011

Perasaan malas mula melanda diri..

Assalamua'alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh, salam sejahtera dan selamat pagi kepada reader yang bukan muslim.. apa khabar semua? harini masuk Ramadhan yang ke 12 dah kan, cepat betul masa berlalu.. pejam celik je dah nak raya..

Sejak ramadhan ni perasaan untuk berblog mulai malas.. biasalah dalam bulan Ramadhan ni banyak aktiviti yang kita buat, rugi tak kejar ibadah di bulan mulia ni.. bukan bermakna bulan lain kita tak perlu buat, bulan Muharam pun setahun dalam sekali jugak tapi semua dah tahu bukan apa yang dinamakan bulan Ramadhan ni..

Kalau malam jarang sangat nak online, ada lagi misi penting yang harus diselesaikan.. bukan dah tak minat nak berblog ni, mana leh tak minat.. blog ni dah sebati dalam diri saya kot.. cewah... tengoklah, rank kat alexa pun jatuh sampai tergolek-golek, dari 733 menjunam jatuh pada 1402... haaa... dasat tak?

Kat office pun jarang sangat online sebab dah banyak terlibat dengan aktiviti2 luar, terkejar sana.. terkejar sini.. lelama saya leh kurus la camni.. ok lah, nak sambung keje jap... jumpa lagi...!!!!!!!!!

32 comments:

Anum said...

dah start bz ek ..
ala cianya..
tapi blog tetap dihati ok

Luqeem™ said...

buat apa yg penting..hehe..blog ni x kemana..masih disini..

kena guna masa sebaiknya..:)

BERT said...

tappe.. apdet sehari sekali pun jadi.. jangan tinggal langsung ye.. ehhe

fazrulnoor said...

berusahaaaaa..mesti kne rajin berblogging..hahahahaha

peachippo said...

hehe..takpela,,
buat yg mane lebih penting..
rajin2 kanlah ye :P

liyana said...

bestnyer boleh krus..duk umah ni bina bdn jerla..hehe..utamakn ap yg perlu diutamakn kn..all the best=)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

owh ai pow sama dah jarang on9 skrng...

Diana @ bilakukatacinta said...

sibuk menambahkan pahala di bulan barakah....takpe..takpe...kendiankan blog ni

NasZ said...

betul tu. tapi saya jenis paksa diri gak.hehe.

MOHD NASER.com

ZORA said...

same la..kurang da nak bw2 ni..asyik2 bz dgn kerja2 je..aishh..bile laa nak cti sem ni..:)

Titisan Hujan said...

malam biasa berblogging kol 12

Afikah Aziz said...

pentingkan yg lebih penting hehe :)

dyanie said...

utmakan yg pntg k......
hihihi
boleh pny!!!!!!

mas saari said...

akak malam2 mesti online..
kat opis tak boleh online lama2 sgt, bizi!

WuMing said...

Kira ok laa nii... ada entri juga buat kami baca..


Wah jatuh 669 anak tangga..

Macam top ten carta lagu pulaa...

syiela said...

menjunamnya jatuh.. takpe lpas ni naikkan blk..

d_LA said...

dla pun samalah dear..dpt update 2kali sminggu pun dh ckp baik skang ni..kat opis mmg terlampau bizi, blk rmh lg bizi..xpelah, berkorban utk yg penting2 dlu kan..tgu time betul2 free baru update, syok sikit leh bw laju2

syrupmasin said...

wowow..bz betol kak niena nih :D

Waqheh said...

MALAS TAHAP BALOQ LIAT

tamlegend said...

patot selalu senyap je...biizi rupanya...

visitme@FaTiN cOrNeR said...

huhuhu..samalah..kekadang bila penyakit M dtg mg malas nk jenguk blog..hehe

Kalamhati said...

Huhu nati bilo maghi mood blogging tu mesti byk jah entry..takpo..biaso la tu nina..pasang surut mood dan kelapangan kita

peNulis SeNjA said...

huhuhu bnyak punyer malas tu ..agaknya baru kena reject kot

miss inna said...

inna pula skrg nie tetiba dtg rasa masak nak masak..asyik suruh mama jer masak...

miss dynda said...

takpe, blog sis niena tetap dihati. ececeh.. hiks! :P

aimie amalina said...

waaa
akak niena semakin bizi..hehehe
xpe..yg pntg cool!

Tukang Karut said...

kadang perasaan malas tu memang melanda diri penulis2 blog kan...

ïêmå å¢klê§ said...

xpe2..
g la buat yang penting dulu erk...

alif haris said...

hehe tape kak .. kejap je akak dah dpt kejar balik ranking tu :)

cik pha said...

taakpe kak berletihan dibulan puase nie..bersenang2 di hari raye hee

Dearie Pearls said...

bz sangat nie..
xpe.. buat aper yg perlu dulu.
blogging boleh buat bebila masa..
hehehe..

happy weekend..

athirah said...

entah la saya pun malas sgt nak tgok blog even tiap2 ari on9 . hoho