Tuesday, August 16, 2011

Rindukan iklan darinya..

Dah 3 tahun... kita kehilangan seorang insan seni yang berbakat besar.. Saya takde lah meminati filem hasil dari arahannya , sekali sekala tengok macam tu je, saya pun bukan lah kaki wayang..

Tapi.. setiap iklan hasil sentuhan arwah memang menusuk ke kalbu, arwah seorang seni yang kreatif, setiap iklan hasil darinya mampu membuatkan air mata sesiapa sahaja menitis ke bumi..

Tahu siapa orang tu? sape lagi kalau bukan Allahyarham Yasmin Ahmad.. naik meremang reroma saya setiap kali iklan perayaan hasil ciptaannya.. skang ni dah takde lagi iklan yang kreatif sepertimana hasil ciptaan arwah.. taun lepas punya pun dapat kritikan hebat.. tak sampai seminggu ditayangkan, terus mendapat kencangan hebat..

Sama-sama lah kita doakan arwah, sedekahkan Al-Fatihah buatnya...


18 comments:

♥ Elin ♥ said...

betul-betul2.....iklan beliau mmg bes!!
alfatihah.

Bui Junaidi said...

alfatihah buat arwah
tp mmg tak dinafikan arwah mmg berbakat besar..

NasZ said...

mari doakan semoga rohnya dicucuri rahmat Allah.

MOHD NASER.com

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

dah agak dah.. tgk tajuk pn dh tahu dah nk cite sal Alyrham Yasmin Ahmad..

Samelah kak, fee pn suka iklan dari beliau..sekrang punye iklan cam ta best lah..tak feel compared mcm yg alyrham buat dulu..:D

Al-FATIHAH~

syrupmasin said...

betol2..iklan yasmin ahmad best..adoii..Al Fatehah..

BERT said...

IKLAN DIA MEMANG UNIK DAN TERBAEK...!

cik najihah said...

iklan dari die sume bes2

fazrulnoor said...

mane satu ek iklan yang dia buat

muhamad hanif said...

yaa,

rasa tak best kan bila takda iklan raya menyayat hati lagi..

NUR said...

betul tu.. rindu gak

anismelon said...

anis suke tngk iklan yasmin ahmad nie..menarik and sume bg pengajaran..

aizamia3 said...

tetiap tahun mesti tak sabar tunggu iklan dari arwah.. menarik dan meninggalkan kesan yang mendalam..

cik aisha said...

iklan beliau semua best n bmsg...:) al-Fatihah..

aimie amalina said...

huhuhu..betolll
alfatihah

Tukang Karut said...

dah tak ada iklan raya dan merdeka yang menyentuh kalbu dah...

pengemis Cinta~ said...

Assalamualaikum.

betoii tu.idea dia lain dari y lain, y pling penting dia berani dengan kelainannya tu..semoga Allah meredhainya disana.amin..

alif haris said...

arwah memang best ..
Al-fatihah buat arwah disana ..semoga tenang

pamie said...

betul tu..rindu iklan dia tahun2 suda..

alfatihah..