Thursday, September 22, 2011

Apa itu geli-geli


ADA SESAPE MAMPU JAWAB?
yang saya tau ada sorang blogger je yang faham benar ngan geli-geli ni..

25 comments:

Sunah Sakura said...

kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... lalala~

man said...

empunya blog yg faham...

Iffah Afeefah said...

Serula blogger tu hahawh

Подтверждаю said...

as salam..
geli-geli? mintak jauh...

0_0"

p/s: bersambung tu sudah pasti.pakcik cuma mencari masa untuk update kat blog tu. blog tu pun agak serabut.insya'Allah lepas pakcik setelkan update tertangguh untuk web, pakcik update untuk blog tu

Anak Wak Mail said...

haha,,geli2..apa benda tu??haha..

Pn. Sheila said...

hehehe..... a'aa la kan....

NasZ said...

siapakah blogger itu? geli-geli macam jelly ke?

MOHD NASER.com

azam said...

hahaha......

akhirnya load full jugak....sorry bukan sombong ye

BERT said...

ahhaha geli hati bile bace geli2

ORLANDO AHMAD said...

awek cun indoneia tu ngko suh die folow blog gua hahhaa

Kancil 8349 said...

hahaha..baru tahu hari nie,...ndak faham apa tu

Muslimah Optimis said...

heheheh.. tanya jiji yu dia tau kot

JIJI YU said...

sapa la blogger tu..tak paham aku

[sutera kasih] said...

rasanya blogger tu je yg mampu jawab hehe

Gen2Merah said...

geli geli tu makanan ke apa kebenda ya.. ekekeke

Bro ahmad said...

geli itu adik beradik gedik

Ezad Skytech said...

sy pon tahu sape blogger tu....hee~

fiQ'Ra said...

http://fiqracake.blogspot.com/2011/09/contest-im-proud-to-be-muslimah.html

siti kektus said...

haha. gula2 tau lah kak. ;p

tamlegend said...

geli2 tu mcm geletek kot...huhu

visitme@FaTiN cOrNeR said...

ha..cane geli geli boleh sesat jd keyword nie..hikhikhik..lawak2..

Saiazuan said...

haha pelik nye keyword

~ku hanya seorang insan~ said...

i follow u..u follow i k..=)
geli2?...
hmmmmmmmm..
ntah laa..huhuh

abglan said...

aiyak... mereka dan keluarga mereka

intan.maisarah said...

geli..
kene geletek