Saturday, September 17, 2011

Ketiak mama yang best ..

Hari ke 2 sampai ke Kelantan, esok akan berangkat ke Melaka semula.. kalau diikutkan semalam nak online tapi malas yang amat sangat.. skang ni baru berkesempatan on lappy jap..

Balik kampung pun sekejap je.. takkan sepenuh masa nak online betul tak.. mesti la amik peluang dok bawah ketiak mama comel.. Walaupun cuti cuma 3 hari je, takde halangan semua tu.. tak  kisah lah yang penting dapat jumpa ma, kemudahan dah ada.. setakat tuang minyak ngan tol tu apa la sangat, takde sampai muflis pun..

Sementara masih sendiri ni, apa salahnya lebihkan masa untuk ibu tersayang, dia tak harapkan apa-apa.. kasih sayang yang penting, kalau ikutkan hati nak je balik tiap minggu, nak posting Kelantan memang agak susah tapi selagi kudrat masih ada.. saya akan berusaha untuk pulang menjenguk ibu..

Bagi anda-anda yang duk dekat tu bersyukur lah, apa salahnya jenguk ibu.. mereka dah tua, hanya perhatian yang mereka harapkan.. Bahagiakan mereka hingga ke hujung usia.. mungkin penghujung usia kita semakin hampir sebelum dia..

15 comments:

muhamad hanif said...

Err,

tibatiba rindu mak aku pulak.


um.

Syazwan Che Deraman said...

bagus,
senang la bila ada kenderaan sndiri.
drive elok elok nanti.
have a good day.

JIJI YU said...

aku suke bau ketiak orang tua ku

syrupmasin said...

alaaa rindu mak la skrg..adoii

Lulu Caldina said...

betul tu kak niena..semoga mereka panjang umur... bolehlah puas bermanja

alif haris said...

hahahaha .. ketiak ibu memang best :D

Cik Asma BLuppy said...

time tak berkomitmen sngt ni la peluang tuk bermanja ngan mak...

rindu mak~

Fathin Fazila Razali said...

betul2.. tapi malangnya sejak belajar ni hanya 2 kali dlm setahun je zyla dapat jmpa dengan family.. tapi mmg puas sebab sebulan hny utk diorg..

Rizal Slaughterheart said...

kampung kat kelantan jugak ker? hehe

miss inna said...

inna xboleh nak blk rumah selalu jmpa mak bapa...kena merentas laut cina selatan dulu..jauhla..sob3x!

aimie amalina said...

=]
banguuusssnyela akak
aah kak..
sementara masih ada kudrat
masih ada daya
masih ada kemampuan
selagi tu nak dok bwh tiak mak comelkannn

Titisan Hujan said...

xgtau pn balik

nk itot
huhuhu

Nur Zulaikha said...

klaka la cik nina..masih tidur di bwh ketiak mama?kte tidur kt tepi mama je..haipp..

visitme@FaTiN cOrNeR said...

fatin dtg lawat akak...

betol2..ketiak mak gak yang best..

tamlegend said...

bersyukur sgt mak pak tak jauh mcm niena...3jam je perjalanan...kalo takde hal ujung mggu mmg balik...hehehe