Thursday, September 1, 2011

Raya ... Raya ... Raya di jalan Raya ..

Sebelum tu masih belum terlambat untuk saya ucapkan selamat Hari Raya Aidilfitri... Maaf Zahir dan Batin.. minta maaf andai sepanjang menjadi sahabat alam maya ni.. saya ada tersalah cakap.. ter'smash orang tanpa sengaja atau ada perkataan-perkataan yang saya ucapkan tu ada buat orang terasa...

Sementara raya ni tak sempat nak blogwalking... InsyaAllah.. dah masuk office nanti boleh la kot nak terus bermanja-manjaan ngan blog nie, Al-Maklum le..  raya katakan.. mesti la bizi... balik kampung pun jarang-jarang..

Raya taun ni macam biasa, Alhamdulillah dapat berkumpul semua adik-beradik dan sempat berbuka bersama mereka semua.. dah 5 tahun tak dapat kumpul sesama cam taun ni.. taun sebelum ni abang selalu takde... Raya kat oversea.. taun ni dia dapat balik... seronok gak sebab dapat bodek dia belanjakan baju raya... hihihihi...

Ni baru balik dari Airport.. hantar abang kat sana... jalan raya cam biasa la kalau raya camnie... sesak memanjang.. ok lah.. nak kemas-kemas rumah sikit.. jap lagi ada tetamu nak sampai... kita kira 10-10 la semua ye... !!!!!!!!

8 comments:

KuNanGKuNanG said...

slmt ari raya..maaf zahir batin :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

bestnyer boley blk kg...x per raya puas2 blog ni lepas raya pow ada x gi mana ngeee

Bro ahmad said...

selamat hari raya niena....:)

muhamad hanif said...

duit raya !?

Santri T.P.I.N.I said...

wah...abg nak raya dekat oversea? tak bestnya...

JIJI YU said...

engko nak suh gi umah..no fon tak kasi.ceyt..ehehe

Ezad Skytech said...

selamat hari raya..hee (^^,)

alif haris said...

haha .. seri 10-10 ye kak :D hehe

selamat hari rya