Monday, September 12, 2011

Saya jumpa ni ..

Sebenarnya...


orang yang suka mempermainkan wanita adalah pengecut..


Kenapa begitu????


kerana dia hanya bermain-main dengan sehelai kapas..


Yang kecil..


nipis..


mudah terbang tanpa arah dan tujuan


Bermain-main di dalam angan-angan dan buaian


Realitinya, kalian belum berani menghadapinya..


Jika anda seorang yang “lelaki” nikahilah wanita itu..


Renungkanlah…


22 comments:

miss inna said...

xelok taw nak mainkan org..nt kena tulah semula..br padan muka kan akk? :)

aimie amalina said...

betul!
jgn hanya pndai bermain kata
tapi tak pandai "berbicara" =]

suha said...

setuju!

maszull said...

salam niena...mama suka ayat yg last tu "jika anda seorang lelaki nikahilah wanita itu"....

baru betul2 beranikn...:)

Syazwan Che Deraman said...

nak nikah, tapi duit tak dop.
huhuhu.
heheh

Kancil 8349 said...

itu kalau lelaki...macam mana plak kalau perempuan mainkan lelaki...tut...

Kancil 8349 said...

itu kalau lelaki...macam mana plak kalau perempuan mainkan lelaki...tut...

JIJI YU said...

aku menunggu masa seswai

kotak bulat said...

laki yang mainkan perasaan seorg perempuan tu penakut..

M Fizan said...

huhu..setuju..tak patut..tak patut..

Bidadari Syurga said...

adoi... ada ke lelaki?

fazrulnoor said...

mmg lumrah pmpuan kan mcm tu..siannn :)

mas saari said...

mulut manis ni jangan percaya sangat!

Kancil 8349 said...

As Salam,

Kancil ingin mengajak kamu menyertai segmen Kancil...Kalau sudi joinlah segmen Kancil...

http://kancil8349.blogspot.com/2011/09/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html

terima kasih dan Kancil menghargainya

aizamia3 said...

jangan mudah permainkan perasaan orang.. Kalau Allah nak balas cepat atau lambat je..

Fad said...

orang yg xmatang kata suami akk...

Asakura said...

Nak menikah tu yg risau tu...duit tak cukup, belajar tak habis lagi...hahhaa

tamlegend said...

Tuhan tu Maha Adil...MAHA tau...berani ke nak buat tak baik kat org???wallahualam....

visitme@FaTiN cOrNeR said...

fuuhh..sarkastik..haha..

sory lama xmelawat blog nie..bz sangat..tp, akak jgn risau.org bc jgk just xsmpat nak komen je..hihi..

BeloG MTT said...

Sakitnya bila di khianati tu lagi sakit daripada di hiris dengan pisau yang tajam kan kak? =..="

Elih Japahar said...

Nak nikah perlu duit kan..tapi kalau betul nak, duit bukan halangan :)

uhh! lama tak datang sini...nak masukkn blog ni dlm bloglist..bo masukkn blog sy jugak tak?

Saiazuan said...

betul!