Thursday, September 15, 2011

SPONTANEOUS THURSDAY

Bila bulan Syawal tiba, dah tentu orang beraya sakan.. bila dah bulan raya mesti ada buat OPEN HOUSE rata-rata, nak pergi open house tu InsyaAllah larat kalau takde apa-apa tapi nak menjawab satu soalan simple yang pedih tu susah... hummmm... apa tu agaknya?

17 comments:

JIJI YU said...

bile nak kawen

Tukang Karut said...

bila lagi nak bawak pasangan??!

Fad said...

tau soalan pe tu..akk pun mls nak gi beraya sgt jmp makcik2 yg mulut xreti cover, pastu jmp kwn2 lama..msti soalan cepugangsa tu akan ditanya...mls nak layan dah..huhu

alif haris said...

hahaha ..mesti soalan mana suami ? haha

Anum said...

bestnya
namanya bulan makan free
hehe

hanaahmad said...

bila nak naik pelamin? kih3

Kancil 8349 said...

2 je...

1. bila nak kahwin

2. bila nak buat open house

suha said...

bila nk kawen?

kan?(^_^)

WuMing said...

1) Mai sorang saja kaa?... Mana laki?
2) Posa cukup tak?

Aki said...

bile nak buke workshop??

ho ho ho.. of coz la orang tanya bile nak kahwin kan.. even lelaki pun tak suke soalan tu.. ho ho ho..

aimie amalina said...

ahah!
kawen la ni kan?
aiyaaaaaakk...cian akak saya...

fazrulnoor said...

senyum je la kalau soalan yang sama tu..hahah..sabo je..ckp nnt la..

Santri T.P.I.N.I said...

dah habis posa 6 ke blom? he3...

BeloG MTT said...

Bila nak kawen yer? Hehe Jawab jer belum sampai seru nak berumahtangga ! :)

anismelon said...

bile nak kawin..hehehe

Bui Junaidi said...

soklan biasa bila anak dara lepas 25 tahun tak kawen lagi..hehe

tamlegend said...

apa kabar???hehehe