Friday, October 14, 2011

Ariel Sharon, dia kini menjadi mayat hidup





Semua kita tahu mengenai cerita Kamal Artaturk yangg mati secara terhina sehingga bumi tidak menerimanya. Namun manusia terus berani menentang Allah. Terbaru Allah buktikan kekuasaannya seperti berlaku di zaman Firaun dan Qarun yang mana kedua mereka mati dalam keaiban. Ariel Sharon telah banyak merosakkan bumi Palestin.


Banyak air mata yg mengalir kerana kezalimannya dulu. Hari ini, Ariel Sharon bagaikan mayat hidup selepas 4 tahun koma. Sehinggakan media di seluruh dunia malu untuk menerbitkan gambar keadaannya. Kini Ariel Sharon yg berusia 82 tahun dikatakan mempunyai berat sekitar 15 kg sahaja.


Doktor yangg merawatnya mengatakan Ariel Sharon akan terus koma sehingga 90 tahun. Dia dirawat di Hospital Hadassah di Jerussalem dan kemudian di Chaim Sherba Medical Center. Difahamkan Sharon telah dimasukkan ke bilik pembedahan untuk menyambung bahagian ususnya yang membusuk dan merebak ke seluruh bahagian lain. Beliau sudah jadi umpama mumia firaun. Terpenjara dalam jasad yang sudah membusuk. Subhanallah...ambillah pengajaran daripadanya agar kita terus bertakwal dan beriman kepada Allah...Amin...

Sumber: FACEBOOK..

28 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

balasan dunia dah nampak...

NasZ said...

Subhanallah. kekuasaan Allah.

MOHD NASER.com

Syazwan Che Deraman said...

bila la nak mampus orang tua ni.
banyak sangat buat jahat.
lebih baik diseksa macam ni kan.
banyak nyawa orang muslim yang tak bersalah terkorban di tangan pemimpin kejam ni.

#emo.

miss inna said...

selamat pg jg akk..^^

itulah kekuasaan Allah. dia akan menghukum hamba-Nya yg telah melanggar perintah-Nya...

miss inna said...

selamat pg jg akk..^^

itulah kekuasaan Allah. dia akan menghukum hamba-Nya yg telah melanggar perintah-Nya...

Golden Rose said...

ALLAHU AKBAR nilah akibatnya menganiaya umat Islam yang tak berdosa...rasakan.

aimie amalina said...

begitulah keadaan org yg zalim dengan agama Allah..
nauzubillah..
moge jauh dr ini..

Fad said...

nyawa nya liat...terseksa kat dyunia..skrg dia rasa camana penderitaan rakyat palestin

Bui Junaidi said...

kuasa Allah..
tp kesian pulak..huhu

abghani said...

kt malaysia ada sorang drama king

kotak bulat said...

emmm.. doktor tu biarkan je dia koma? balasan dari Allah di dunia

bobiedanbad said...

balasan yang menentang kuasa Allah.

JIJI YU said...

dah jadi cam mumia firaun dah

Tukang Karut said...

aku rasa macam nak baling bom je biar cepat mati...

Afikah Aziz said...

Allah dh tunjuk kekuasaan Dia..Allahu Akbar

cik pulau said...

semua tu kekuasaan Allah..
moga kita semua amek iktibar

Atiqah Wadiah said...

subhanallah..smoge kita amik p'ajaran drpd kejadian nih...

Opieneon said...

Allah nak tunjuk, dekat dunia dah dapat, melampau sangat

[sutera kasih] said...

Allahuakbar..Allah Maha Besar.

fRaMe+LenSeS said...

ALLAH balas apa yang dia da buat. moga kit tak termasuk dalam golongan yang melawan ALLAH

Sunah Sakura said...

da lama da artikel ni keluar dulu..moga kita dijauhkan daripada menjadi hamba yang Allah tak terima taubatnya...

alia zainol said...

tuhan bayar cash dah di dunia..

alif haris said...

eh bukan ke dah lama gila dia jadi cmtu ?
tak mati2 lagi ..huhu

puteraduyong said...

moga kita tidak jadi seperti dia...

Anonymous said...

[url=http://buygenericonlineviagrashop.com/#10452]viagra no prescription[/url] - viagra without prescription , http://buygenericonlineviagrashop.com/#6714 buy cheap viagra

Anonymous said...

[url=http://buycialispremiumpharmacy.com/#ccucw]buy cialis[/url] - cialis online , http://buycialispremiumpharmacy.com/#hyacq buy cialis online

Anonymous said...

[url=http://buyviagrapremiumpharmacy.com/#gyqqk]buy viagra[/url] - buy viagra online , http://buyviagrapremiumpharmacy.com/#dpokd buy viagra online

Anonymous said...

[url=http://viagraboutiqueone.com/#zmgrk]buy generic viagra[/url] - cheap viagra online , http://viagraboutiqueone.com/#zbqgu viagra online