Tuesday, October 11, 2011

Bau ketiak lelaki mampu menjadi penawar stress wanita


Hari ni agak kentandusan idea untuk menulis.. sebenarnya ada yang hendak ditulis tapi... bila fikirkan kembali, tak jadi nak publish... tiba-tiba seorang lecturer saya share gambar ni kat facebook... sebenarnya saya pernah terbaca tentang artikel ini.


Bau ketiak lelaki boleh menghilangkan stress wanita? isk... Ya Rabbi... selama saya kerja kat sini, bila terhidu je bau ketiak lelaki... rasa macam nak terkeluar balik apa yang saya makan... lagi menimbulkan stress ada lah..


Saya fahamkan kajian ini mungkin mengatakan bahawa bau ketiak 'suami' sendiri, dalam kotak fikiran saya sekarang ni nak balik kerja dengan lebih awal, bukan apa... nak gi hidu bau ketiak suami saya.... tapi rasa macam ada terlupa satu perkara..... lupa yang saya masih bujang dan belum berkahwin..


38 comments:

Syazwan Che Deraman said...

saya pernah buat entry ni.
heheh.
betol kot.

Cik Ecah said...

hahaha xblh 'pergi'
tgk ketiak pun dah xseleraaa

khairul said...

klu blom kawen..nk cium ketiak sapa erk ? hehe

Ku Azhar said...

T_T..
tgh mkn T_T

:: Mrs.Eady :: said...

aduhaiiii.....

tiefazatie said...

isk..biar btol?hahaha..sengal..

Ainul Hayat said...

Cik Niena,

Saya pun pernah baca artikel pasal ni. Bau ketiak suami boleh mengurangkan stress. HEHEHE...bila da kawen nanti nak try la..Kui3...

azam said...

wek....masam, terutama geng² bangla......xsuka siot....

kat sini byk geng² keti bau busuk gile ni...meh aa cium kalau nak...HAHHAA

abghani said...

nk suruh bini akau cium ketiak aku klu dia stress dia nk tk...hahahhaha

hajar said...

haha... kalau terbau ketiak x kira lelaki ke pompuan akk lari dulu... huhu

missbby said...

erm..tak tau nak komen, tapi kalau nak cium pastikan bersih dan wangi..saya suka berkepit bawah ketiak suami..hehehe (tapi dia kena pakai baju laa..)

NasZ said...

hehehe.. tak dapatlah niena praktikkan.

MOHD NASER.com

Elih Japahar said...

OMG ! tak ku sangka bau itu penenang wanita...bhaha :D

man said...

sebelum nie pernah baca bau peluh lelaki...

Diana @ bilakukatacinta said...

maksudnya: walau dlm keadaan ape sekalipon...suami adalah sumber ketengan dan kebahgiaan isteri...hehe..

i like my hubby odor..even sometimes, feel mahsammmmm...

oli-go said...

tak sanggup boleh tumpo teman..huhuhu

GUNNERS said...

ayat sengall weyhhh...kom la kite kawennn...hahahhaaa

Papa Mifz said...

muahaha...mano nye kajian la nih...

Tukang Karut said...

owh... cam ni nak malas malas mandi seminggu du la... mesti kaw gila bau nya... hohoh...

YAYA AZURA said...

erkk...
macam tu pulak ye...tapi kalo mahsam sangat mana tahan..hihi..

H.J said...

hoho..cepat2 la kawen kak..

Syuxer said...

selagi tak cium,selagi tuh kita tak leh wat keputusan adakah ia betul or tidak heheh..masalahnya sapa mangsanya yang akan dicium bau ketiaknya..;p

Gen2Merah said...

wakakaka.. lucu la niena ni.. ehehe...

oo, baru saya tau ketiak lelaki tu penting utk wanita.. pasni boleh tak saya tak pakai deoderant lagi.. ekekekeke

Aki said...

oh,lepas ni aki tak nak pakai deodoran dah.. ha ha ha.. eh,akak dah cek email ke?? akak dah tengok design header tu?? ^_^.v...

cik pulau said...

tak setuju..
bau ketiak plus bau badan yang masam rasa cam nak termuntah..
errrr

AnakRusa said...

euuwwww.. xt'jangkau dek akal.. he3..

Warna Warni Kehidupan said...

selalu terhidu bau ketiak bangla masa sesak2 sesak dalam bas...waduh tambah stress sey, nak pengsan pun ado..huhuhu

Kalamhati said...

ekekekejadian sungguh nina ni..=p!

aimie amalina said...

heeeeeeee...
kekekekee
bile la nak dok bawah ketiak laki nih
heheheh =]

pazil said...

hahaha..kelakar je kan..gua baru ketiak wa seniri pun wa dah cam lemas2..;P

delarocha said...

do you semellllllllllllll

rara pinkmafia said...

same entry kite. =)

Bui Junaidi said...

mmg selalu cium bau ketiak suami..hihi..dh tidur bawah ketiak dia..ngeeeee

Run Away said...

waa...yedok neh...hek...;d

MakNgah said...

kalau ketiak itu berbulu lebat sanggup ke mencium baunye...humanghaii

puteraduyong said...

sangat tidak rela... ;)

Nico Bellic said...

penipu . mak aku lgi marah kalau ayah aku x pkai deodran

Wajah Porn Star Tanpa Makeup
Kantoi Tengok Video Lucah Di Tempat Awam
Awek Kantoi Webcame !! !! SERIUS NI
Pengganas Sulu Tembak Curi
Gambar CANDID awek Jepun !! HOT


Rima Alliq Entertainment said...

camna bole terlupa belum berkawin tu.lol