Wednesday, October 5, 2011

Ben dilantik jadi Abang Long ?

Ehhhhhhh .. bukan saya yang cakap tau... ni ha...... ABANG LONG BEN ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Ps: Mintak maaf abang bebennnn...!!

14 comments:

Bro ahmad said...

salah blog ke bro masuk ni niena..dah tukar template erkk hahaa keyword panas macam2 rice cooker.

Подтверждаю said...

as salam..
aik? bertukar theme lagi? hehe. yang ni cantik. kalau buka malam2 dan tutup lampu bilik, boleh terasa sejuk mata. sebab tak silau dengan cahaya putih. huhu..malam ni nak cuba, mendung lagi ni. tak terasa sangat. haha~

alhamdulillah..lapangkan dada, terimalah pedoman yang nyata untuk diamalkan. moga hidup niena diberkatinya. ameen..

=)

p/s: pakcik tak dapat balas pm niena. niena delete fb tu ke? tak keluar pun ruang untuk balas. btw. pakcik dah mula sibuk. berblog pun, bila pakcik rasa perlu. huhu..kejar trafik pahala je. tak fikir sangat dah pasal ukhwah2 ni. ukhwah yang dicari, lain yang didapati. haih..melebihi sempadan, mengurangi amalan.

Ezad Skytech said...

hee...macam2 keyword ada ni...paling best "abang long ben" la..:D

Ahmad Haziq Azlan said...

abang long? panas ni....

Mr.Baiz said...

haha..wah ni abg ben taw ni,,gemoak ni..dah jadu abg long..

blog dah berubah hihi

Citarasa Rinduan said...

heheheheh

salam merindu,
mmg panaslah google....

Bigdaddyz said...

taiko tu....")

Elih Japahar said...

Tak pasal2 jadi abang long ben haha..erk, keyword panas juga ni..'yang panas panas?' huhu

Kalamhati said...

hehehe..

welkam bek nina!!ambo suko demo aktif smula..rinduuu..huhu

aimie amalina said...

abg long ben?
kekeke
comei nyoooo

Syazwan Che Deraman said...

lelaki tonggek,
hahahha

JIJI YU said...

wakaka..ben bukan abang long.ayahanda tu

Aki said...

pergh Kak.. baru je seminggu tak jenguk kakak,dah tukar theme ea.. Hm,yang ni best.. hm,kalau kakak nak minta buatkan header,kontek je Aki ea.. ^_^.v..

Aki said...

hm,ok.. akak email aki rexs.yanne@gmail.com ciri-ciri header yang akak nak.. ^_^.v..