Friday, October 21, 2011

Bizi pulak dia..

klik imej untuk ke tempat asal

Tengok.. cik baby kat atas tu bizi je kan? mana nak jawab tepon lagi... nak minum susu lagi.. hurm... saya punnnnnnnn biziii yang amat ni.. biasalah buat kerja baru.. file bertimbun-timbun cenggini haaa...


20 comments:

SyafiQ aHaDin said...

saya pun bizi! Exam next week!

rara pinkmafia said...

buat satu2 eh.ehehehe =)

Anum said...

nie memang x leh kacau dah nie

Aki said...

sabo je la ye Kak Niena.. ^_^.v..

Kakzakie said...

Simpan separuh tak tinggilah file tu kan hahaha.... kakak kacau ye:)

Selendang Merah said...

tu diaaaaa..byknya kak....baby tu ada bisnes besar kut..hehe

JIJI YU said...

sabo la ek

aimie amalina said...

hehehheehe
tambah lagiii
biziiiiiiiinye akak rosss niii =p

bobiedanbad said...

sayapun bulan ini hingga ke bulan hadapan sangat busy dengan kerja2

mas saari said...

heheee...siannya dia!

Sunah Sakura said...

sama la kita kak ros~

man said...

normal la tu...
liku-liku kehidupan.

Tukang Karut said...

erk... tu betul2 sibuk tu...

beautiful_rose said...

samalah kita...selagi kerja tak pernah berhentinya bz.

NM02 said...

5.34 ptg

saya pun bz gak ni

bz nak balik

hehehe

Bidadari Syurga said...

ngeh ngeh ngeh... dpt saya bayangkan... betapa busynya kamu... pernah mengalaminya... rasa nak terkucilpun time tu tak nyempat... hahahahah

visitme@FaTiN cOrNeR said...

sama2 bz..exam berderet..

akak hujung minggu nie org g kawad kt tasik titiwangsa..agk2 akak ada situ x??hehehe..

CIK TOM said...

ciktom pun bz ngan mjls kawin abg..

pengemis Cinta~ said...

pc pun bizi..hehe

muhamad hanif said...

saya bz jugak !