Wednesday, October 5, 2011

A D A K A T A


Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh... selamat pagi dan salam sejahtera buat semua..


Bertemu kembali setelah menghilangkan diri beberapa hari untuk memujuk hati... sebenarnya tak ada kena mengena dengan dunia maya ni pun.. saje nak tenangkan hati, perasaan dan jiwa raga ni...


Sama macam biasa.. bila ada kelapangan saya singgah di blog kawan-kawan terutama yang ada dalam bloglist saya ni. Tengok-tengok post terbaru, baca apa yang patut walau tak meninggalkan komen.


Selepas ini terpaksa kurangkan masa untuk blog... kalau dulu saya memang ada masa terluang tapi sekarang ni agak kesuntukan. Saya akan kembali membuat tugas saya seperti biasa pada pertengahan bulan Oktober ini.


Jika penugasan sekarang ini saya jarang terdedah pada luar tapi di penempatan baru nanti saya akan sentiasa berada di luar dan tidak tertumpu di hadapan komputer sahaja. Dan penugasan baru nanti lebih sibuk dari biasa kerana saya akan terlibat dengan semua aktiviti kem dan tidak terhad seperti sekarang.


Saya harap penempatan baru nanti akan menambahkan ilmu kejuruteraan kenderaan tentera, mungkin sebagai persediaan saya untuk ke Brazil kelak (itu pun kalau lulus permohonan untuk ke kursus Astross II).


InsyaAllah.. ada masa nanti saya akan terus berjalan di blog anda-anda semua... 

26 comments:

azam said...

lama benor menghilang....

selamat kembali

miss inna said...

nmpknya jadual hidup akk niena akan berubah la..
anyway,akk nak g brazil nnt ke? kawan inna pn ada jg yg nak g brazil nnt..dia dpt tawaran utk mlnjutkan study dlm ktenteraan kat sana..skrg nie dia masi lg mjlni ltihan ktenteraan kat sini..^^

Anum said...

good luck utk kembali bertugas

Tukang Karut said...

semuanya dah berubah di sini...

Nur Zulaikha said...

wahhh..blog akak dh bertukar wajah..nice!!!

aimie amalina said...

huuuuuuu
cayalah kak
insyaAllah
semoga dipermudhkan niat akak ye
aminnn =]
hayoooo
wajah baru sudah pengembara ilahi ini
i likeee!
rindu akak!=]
jaga diri akak!

Adylia Qarissa said...

ketengan yang dicari pasti jumpa apabila kita dekatkan diri dengan Ilahi....

insyaAllah, ada rezeki pasti dapat ke Brazil :)

Tentang Kita said...

jauhnyer nak gi...menuntut ilmu itu di mana2

hajar said...

smg trs berjaya di penempatan baru...:)

Rizal Slaughterheart said...

wow... bestnye blajar pasal kejeruteraan kenderaan tentera... nnt upload pic kete kebal byk2 yer. :D

Ila Aqilah said...

waa...kak niena, good luck..
hehe..tunggu update post dari akak :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ramai dah start slow down guna blog ni...ai rasa ai pow nak rest kejap la....

dyanie said...

blog bwajah baru =)

slmt bblog lg =)

Sunah Sakura said...

baru semalam tertanya2..mana la kak ros saya..

ILA HonEyBuNNy said...

take care...;-)

all the best....;-)

Ezad Skytech said...

wahhh..blog ni da bertukar wajah..hee.. :D

Syazwan Che Deraman said...

sibuk teh dio.
heheh.

eh, blog berwajah baru.

Bui Junaidi said...

blog dh bertukar wajah lah..
semakin elegan..*_*

jgn lama2 menghilang,tak baek utk kesihatan blog..hehehe

Atiqah Wadiah said...

akk..kita pon bizi..pergi brazil?waa..bestnyerr..hope akk ada peluang itu :)

Подтверждаю said...

as salam..
semoga dapat ditempatkan ke kursus astros 2 =)
pakcik pun lepas umrah tempohari, dah mula sambung sibuk.

berblog, jangan dipaksa. nanti hati tak senang ketika bekerja. kena berhati2.

pakcik pun dah jarang dapat berblog macam biasa.apa2 pun, aklau dari rusia ke brazil, agak murah dan dekat. boleh tengok2 niena. hoho~

delarocha said...

mak aihhh... brazil

Kancil 8349 said...

cantik header....dah berubahlah

TeAqArH said...

wow..kak niena nk g brazil..semoga permohonan diluluskan..amin..lame sgt x singgah blog akak..:(

mas saari said...

wah! dah berubah blognya..
welkam back niena..

alif haris said...

takpe la kak .. tiap orang ade komitmen masing2 kan .. asalkan selamat dan maju jaya :)

tamlegend said...

welcome back...dpt g Brazil jgn lupa kirim salam Pele tau...just nak remind y hari tu...hehehe