Friday, October 14, 2011

Ehhhhh.. apa ni ?

Okeh.. keywords hari ni agak lawak sebab ada yang nak cari calon isteri...


1. Ada jugak yang cari saya..?

2. Yang ni mesi lelaki kan? hehe.. ada ke yang berminat ngan wanita tentera ni?

3. Huh... tak habis-habis nak cari kepastian.. yela.. yela.. bau ketiak lelaki leh jadi penawar stress wanita, tapi sila spray channel no 5 dulu yeee !!

4. Yang ni bagus.. okeh, teruskan mencari ye adik !

5. Erk.. air mata? tak penah tengok ye dik?

6. Yang ni ada cecita nak berkenalan ngan calon ustazah pilihan nampak...? kat astro ada..

7. Sape la nie yang cari word nie? isk... budak kem kot?

8. Dia lupa nak letak Niena kat depan..

9. Yang ni sah tatau resepi ikan kembung goreng kunyit, senang je.. letak garam, gula pastu kunyit.. **nampak sangat saya ni yang tak pandai masak

10. Tak baik pandang buruk kat orang tauu !

11. Menerima hidayah? atau si Hidayah? baguss... ada usaha nak cari bahan bacaan yang mendatangkan manfaat.. moga anda diberi hidayah dan Hidayah.

12. Yang ni pun sama.. lupa nak letak niena..

13. Yang ni pun sama ke? nak cari calon suami/isteri seorang pegawai tentera??

14. Benar... segalanya milik Allah...

14 comments:

bobiedanbad said...

analisis satu persatu

SyafiQ aHaDin said...

hik3!
Lawok2....

Aki said...

ha ha ha... wah.. kak niena dah jadi selebriti blogger da.. banyak gak orang search name kak niena dari nuff kan?? ^_^.. akak dah 3 hari jadi antara penyumbang tertinggi traffic ke blog aki.. tengkiu kak.. ^_^.v..

delarocha said...

haha..macam macam

Syazwan Che Deraman said...

heheh..macam macam keyword yang keluar kan.
wan nok printscreen gak.

miss inna said...

mcm2keywords muncul...

p/s: slmt mlm akk..^^

Woofer Storm said...

kadang2 keyword yang datang ni memang pelik,,smpai rasa nak nak nangis pun ada..hheee

Cik Jannah said...

ALLAH maha Mengetahui.

alif haris said...

nak cari isteri tentera .. ehhe ..
akak la calon yg selayaknya hehe

Mya said...

ahha mcm2 keyword kan?

Sunah Sakura said...

ehehehe...saya nak try carik gak lah!

Elih Japahar said...

Mgkin org tu tengah cari calon isteri tentera kot..sy nak cari calon jururawat kekeke :D

Kalamhati said...

hehe kreatif!jd satu entry..=D!

JIJI YU said...

ni blog cari jodoh ke ni