Saturday, October 15, 2011

Gambar perkahwinan Rozita Che...

di kreditkan kepada pihak google~

Perlu batuk terlebih dahulu sebelum menghasilkan entri ini.. okeh... anda tak tahu yang Rozita kini telah menamatkan zaman 'single' nya kan? cuba tanya Mista Pilot.. dia tau ke tidak? konpem.. jika ditanya beliau akan terpinga-pinga dan berkemungkinan besar beliau akan mengalirkan air mata selaju yang mungkin... sila bawak bertendang ye Mista Pilot..


Ok.. ini bukti yang mengatakan Rozita telah mendirikan rumah tangga bersama jejaka pilihannya.. seorang pegawai tentera you! kawin bawah pedang bersilang... kelassss giteww.. aww.. **sejak bila plak saya menghasilkan entri segedik ini? Cakap saja takde guna nya kan? ini bukti-bukti tersebut.. khas buat para pembaca yang saya rasa agak ter'kesian'..

sebijik sedebik kan?


Gambarajah di atas menunjukkan seorang officer saya yang bernama Rozita Che Ibrahim bersama mista husband nya... urm... muka dia pun kalau kat luar ada ala-ala Rozita Che Wan... kedudukan tahi lalat pun sama. ok, saya rasa terkesian kepada mereka yang mengklik entri ini.. M A A F.. blog saya tidak menghasilkan gossip mengenai retiss

41 comments:

Ezad Skytech said...

oh...bukan Rozita Che Wan ke..? hee..ingatkan betul la tadi...hee..

Rtp Farra Arisha said...

OMGOSH! arisha hampir tidak perasaan tadi..ingatkan beliau RCW! kerna she's just look alike the real RCW! she's gorgeous too :) hehe.
do salam to her :)

Lulu Caldina said...

kak niena kenakan lulu eh ? :)

Pn. Sheila said...

hishh... ngatkan btl td... hehe suspen... btw tahniah, slmt pengantin baru yer buat RCI.... hehehe

miErah halim said...

agak terkeliru la td...
tp mmg sebijik kot.

cik pha said...

mati2 ingt rozita cikwan hahhaa

Ana Farhana said...

tak sama mcm rozita pun :(

NasZ said...

ceh..tertipu sudah..hehe.

MOHD NASER.com

Ameena Muktar said...

haha...ayat akhir tu. xmo kawen ngan tentera. mesti garang kan. takut2

Syieda_Joy™ said...

ingtkan tadi Rozita..hikhik..

Wyna Nubies said...

As Salam,

sampainya hatimuuuu mengenakan wyna..huuu~
tp,betul la..hampir serupa tapi tak sama =)
ye la,jom carik calon suami tentera..nnti wedding bleh berlagak cam diraja..wahaha~

Rozita Che Wan said...

Hey,
bukan I la.
I ada syazwan dah!.

you ni..
nak kena ni..

Syazwan Che Deraman said...

Nasib baik Rozita Che Wan ada baca pasal ni and terus inform saya..
hehehe.

lega-lega.
Fuuhhh..

maszull said...

salam niena...mcm kembar die lah...cantik...:)

maszull said...

salam niena...ingatkn kembar Rozita Cik Wan...:)

Citarasa Rinduan said...

sungguh ingatkan betul2 rozita dah nak kawin..
hehehhe

semoga berbahagia buat senior kamu
depa mmg sepadan.. cutee

Syazwan Che Deraman said...

bakpo blur apolet tu?.

apolet ke ore panggil tu?

Niena Pengembara Ilahi said...

tuae dio sdiri hok blur apoullet tu... hentam jelah asl ko bunyi tulo gak hihihihi

Iwanski said...

orgkawen.. mesti cantek..

[sutera kasih] said...

sejibik mukanya hehe..nama pun sama dah cuma binti x sama :P

Iffah Afeefah said...

Erk lwin skit

tp y blogger br kawen tu sebijik. Beza die bertdng n mude skit. Kwt page cik epal rsenye

Panggil Aku Han said...

igt kn rozita che wan td..huhu

Gen2Merah said...

hehehe.. ingatkan tul2 tadi...

Mya said...

aww, samalah muka beliau! hampir tertipu tipah =p

Elih Japahar said...

Sy ingatkan rozita che wan artis tu..hehe, rupa mirip juga :) lawa

ciK LyndaWawa said...

cantik dan hansem pasangan tu..=] sesuai...

ciK LyndaWawa said...

cantik dan hansem pasangan tu..=] sesuai...

visitme@FaTiN cOrNeR said...

laaa...wt gempak je akak nih..hahahaha..asal hsband dia nsem sgt??haha..

Kalamhati said...

ekekeke igt ko nina nk tuka blog ni jd blog artis plop..kejut ambo..hihi

kalu lagu tu gak, keno la cari tentera ko k wan soghe..hahaha

SyafiQ aHaDin said...

hahaha! tertipu dah!
kan kak Niena ada dalam bloglist saya, saya tengok Perkahwinan Rozita Che....tu ada sambungan. pagi ni cek, dush!!! Tipah tertipu sudah.

amierah said...

tertipu sudah.... tapi jujurnye, tak kisah pun kalau dia kawen...

Adylia Qarissa said...

hahahaaa..bikin suspek jer!!

SCD masih ada peluang nak tekel rozita :)

Alkisah said...

tak sama pun.. hehe :P

Zul Fattah said...

Lol.. terkejut sperma aku tau.. rozita tu my feberet tau..
haha..
tp sebijik r muka.. sama

Marcella said...

hahaha..diriku tertipu.sekali terbaca rozita che ibrahim..aisehmen..

tapi mukanya macam yatt pun ada..

Bro ahmad said...

buat cuak je niena ni hehee, jangan la asyik cari calon tentera je? hmmm mcm bro macam mana huhuuu

Titisan Hujan said...

ceitt..mati2 ingtkn btol


sama padan!
akak bila lagi????

eQuRlz said...

dah la muka pn ada iras2..nama pn nak sama yer.. hehehe

eQuRlz said...

dah la muka pn ada iras2..nama pn nak sama yer.. hehehehe

Woofer Storm said...

ingatkan rozita che wan...hehee

dah terkena...grrrrr

mas saari said...

memang sejibik lah muka diaorg!

nasib baik dusta semata2, kalau tak konpem menangis meraung pilot wan tu! heheheeee..