Sunday, October 9, 2011

Lagi sekali nyamuk ...


Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh...


Dah dua hari tak online biasalah hari minggu balik jumpa mak.. dan si baby yang comel, Alhamdulillah baby sihat, kakak pun dah dibenarkan keluar dari wad.


Erm... rasa rindu sangat nak cium baby, masih melekat bau dia kat baju ni, comellll sangat..! rasa nak gigit je pipi dia tu.


Nak dijadikan cerita... puas dok mencari handphone... cari punya cari, tak jumpa jugak. Bila call masuk je, lepas balik je kat rumah tengok elok je dok atas katil.. isk, nyamuk lagi la tu...


Okay... selamat malam.. nak tengoj cerita "Jangan Hantar Aku Ke Neraka"


14 comments:

NasZ said...

nyamuk pun banyak gak ni. isk2. tension tul.

MOHD NASER.com

aimie amalina said...

nyamuk lagi latuuu?
nnnnnyyaaaaamuuukk
hehehe
akak kene mkn kismiss byk pas ni
hehehehe

Tukang Karut said...

nyamuk atau nyanyuk? hohohoh...

YAYA AZURA said...

owh...'nyamuk' tu ...hihi..

Citarasa Rinduan said...

tahniah dapat anak saudara baru..
wah!!!!!!!!!!!!!!!
k.ayu oun tengah tunggu adik perempuan tunggu hari..

opss. kak layan 9tv.. fantagiro

Panggil Aku Han said...

owhh..."nyamuk" huhu..

*lma xsinggah dh berubah la blog cun2..huhu

Lia Irdelia said...

sedih nyer cerita jangan hantar aku ke neraka itu... huhuhuhu

sergeant keroro said...

nyamuk? hehe :P

ghost writer said...

aku ingat baby ko tadi..hihi

Elih Japahar said...

Aik...ooo ok :) nyamuk ni ish..tahniah, dpt anak saudara baru...

NA said...

Ek kadang-kadang tak nampak walau depan mata. Orang kata ada jin yang tutup mata kita tu yang tak nampak barang kita nak cari.

-wina1979-

fuad ansari said...

nyanyuk ke nyamuk??

jgn kerana henpon, nyamuk dibakar.. ("<)

abghani said...

samalah hri minggu susah nk on9

maszull said...

salam niena...tension kn bila nyamuk dah byk sgt...:)