Tuesday, October 25, 2011

Menyepi bukan bermakna benci

sumber di sini~

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.. selamat pagi dan salam sejahtera buat reader yang bukan muslim... apa khabar semua..? erm... hari ni 25.10.2011 dan rupanya ye, bermakna semalam merupakan hari tua ku, hampir empat hari saya menyepikan diri.. sebenarnya saya bercuti untuk merehatkan minda yang penat bekerja ni.


Masa bercuti mod untuk update blog betul-betul ke laut... memang tak intai langsung blog ni. Tapi tak bermakna benci dah ngan dunia blog ni... masih sayangggg cuma agak sibuk.. esok cuti kan? InsyaAllah ada masa tapi lusa seharian saya out station, pergi KL ada urusan penting. Kembali bertugas ke Melaka dan 28.10.2011 saya akan berada di KL kembali selama 5 hari... wah.. sangat-sangat sibuk ngalahkan PM..!


Macam ni lah kalau kerja dah beralih arah, sentiasa sibuk dengan tugas-tugas luar. Kerja kat office pun berlambak-lambak, jadi jangan kecik ati tau kalau saya tak sempat nak membalas jejak atau melawat anda-anda semua. Bukan tak ingat..... ingat sesangat tapi sibuk.. ni pun curi masa sikit, baru lepas balik baris pagi lepas ni saya akan bergerak ke hospital untuk menjalani rawatan fisioterapi.... cam biasa laaa...


Sesungguhnya saya tak sampai hati nak buat blog ni bersawang dengan sendirinya... harap blog ni kembali ceria seperti dulu (cam la ceria sangat)... okeh... sila jangan amik hati dengan keterperasanan saya.. ! jumpa lagi...

21 comments:

hajar said...

patutla da beberapa hari x nmpk n3 dari niena... apepun smg niena sukses ngn tugas baru...

hajar said...

err... selamat ulang tahun niena.. smg pjg umur, murah rezeki & bahagia dunia akhirat....

fazrulnoor said...

happy belated birthday

Aki said...

wah.. Kak Niena datang KL.. he he he.. kalau nak celebrate Birthday kat KL,jangan lupe jemput aki tau.. He he he.. tak pun,akak singgah kat Midvalley waktu opis hour.. ha ha ha.. ^_^.v..

btw, Happy Belated Birthday Kak Niena!! Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki slalu.. ^_^.v..

Anonymous said...

badan tu nampak mcm makin semangat bila pakai uniform kalo dulu longgar siap kena tegor.pakai seluar pn cam dh hiphop gayanya jaga2 cikna oi.kang tak pepasal pangkat kena sekat.pangkat tak naik gaji ponnn tak naik laar

Kakzakie said...

Tak kisah yg penting kena setelkan dulu yg priority. Usia dah bertambah, blog pun semakin matang. Moga beroleh apa yg dihajati...

Bro ahmad said...

hidup realiti lebih penting betul tak?.. blog ni kalau ada masa kelapangan je...hmmm

gilaweb said...

baguih p bercuti bru tenang sket minda nih

YOUsoF said...

Menyepi bukan bermakna benci,
Kecoh bukan bermakna kepoh.. ;P



Takpe, dahulukan yang penting. Dunia² juga, jangan terlupa tambahkan bekalan ke 'sana' sekali.. ;)

man said...

happy birthday...
moga hidup diberkati Ilahi.

JIJI YU said...

bz nye akak

fRaMe+LenSeS said...

Nadh doakan semuanya akan baik2 aja wat kamu. bz nak wat camna. tapi pastikan bz2 pn, kesihatan dijaga tau.. :D

Sunah Sakura said...

eh nape nak benci...takdenye sampai benci kan kak ros?

mas saari said...

biasalah, bila sibuk memang terabai kejap blog!

Mizfantagiro said...

happy belated birthday niena=) tak bersawang pun awk..selalu BW kt sini..hihihhi

Bui Junaidi said...

hepi belated birthday niena..semoga Allah makbulkan segala doa Niena k..amin

kami dekat sarawak tak cuti esok..huhu

aimie amalina said...

hayooooo
sungguh akak bizi ye
paham2
ayah pon baru balik dari sungai petani..
senin lepas smp ari tabu g kl ngn melaka
khamis g sg petani
ahad kelmarin baru smp KK
adoiii
nak jmp ayah sendiri pon payah
hehehe
nak buat cam nekan..utama yg utama.. jage diri kak!=]

Ariesyah said...

salam...hepi besday kak niena...semoga panjang umo dalam keberkatan dan dilimpahkan rezeki yang halal...

Syafiq Ahadin said...

hepi belated befday.
aduh! saya pun exam. thanks for the wish. harap2 semua berjalan lancar.

Syuxer said...

la...selamat hari lahir nana..:)

blog walaupun ditinggalkan lama2 pasti akan dijenguk jua oleh tuannya hehe..maklumlah susah2 kita besarkan dia kan hehe

JunAina said...

niena...
dalam apa juga keadaan tugasan tetap mesti didahulukan kerana itu tanggungjawab...

kak aina pun sama, masa free boleh le menghupdate blog dan ziarag kawan2 tetapi time sibuk dah jadi macam pekerja kontrak buat bangunan tanpa rehat pulak tu. malam letihhhh...