Wednesday, October 5, 2011

Muka boyfriend saya macam Ashraf Muslim ...


Handsome kan.. kan.. kan..? sejuk je mata memandang tapi dah dimiliki orang.. takpe.. takpe.. sila bawak bertenang... saya ada boyfriend yang sebijik macam Ashraf Muslim... tak caya ?


Sebelum kutuk saya.. sila baca kasi habis dulu yeee....! Minggu lepas ada seorang anggota masuk office saya minta co tandatangani borang. Saya memang kenal dia tapi tak berapa rapat sangat.


Balik je kat rumah, saya sembang dengan housemate saya, dia girlfriend pada lelaki yang nak jumpa saya pagi tu. Saya pun cerita kat dia yang BF dia masuk ke office saya... cerita punya cerita entah macam mana dengan secara tetiba lost memory... saya terlupa muka budak tu..


Selalu sangat macam tu, kekadang nama orang yang rapat dengan saya pun boleh terlupa... daya ingatan saya sangat-sangat lemah.. macam mana muka colleagues pun boleh lupa..


Saya tak puas hati... selagi tak ingat muka budak tu saya jadi tak boleh duduk diam, nak lena pun susah.. sampai satu tahap saya ketuk bilik kawan saya.. lalu bermula lah dialog antara kami...

Saya: Kakak.. kamu ada gambar boy kamu tak? aku lupa muka dia...

Dia: Phone aku kan kena rompak hari tu.. alaaa.... muka dia yang sebijik macam Ashraf Muslim tu...


Sampai sudah saya tak ingat raut wajah budak tu... hinggalah tadi budak tu masuk office saya untuk minta tanda tangan.. saya gelak sorang-sorang tengok muka budak tu... dalam hati kata, adakah muka Ashraf Muslim macam ni...???


Adakah entri ini berbaur kutukan.. atau ejekan...? tapi kan..... sape lagi nak puji buah hati kita kalau bukan kita sendiri.. kan.. kan..?


22 comments:

Anonymous said...

hahaha sialllll kauu!

man said...

apa pun... itu anugerah Allah.

Golden Rose said...

hehehe....biasela tu...sha pun kerap gak lupa muka org tapi nama bleh plak ingat

POSH76 said...

hensem!!!!!!

Gen2Merah said...

ehehehe.. agaknya dia sekadar nak begurau kot.. ehehe.. betul, sapa lagi nak puji kalau bukab GF sendiri kan,.. ehe

wah, Niena template baru ya

Tukang Karut said...

hoho... muka pecah rumah ke? hahaha...

alif haris said...

hhahahaha .. gf die mesti lah puji yg baik2 bf die :D

suha said...

hehe cik anon yg komen tu mesti gepren die kan?(^_^)

tiefazatie said...

haha..ada kot iras2 die kan2..hihi

Ezad Skytech said...

heee..ada cik anon sesat ni..:D
betul ke budak tu ada iras2 Asyraf Muslim..? heee~

Nur Raihana Baharuddin said...

kacak :)

Bui Junaidi said...

eh..pehal cik anon tu..

aimie amalina said...

hehehhee
dah tu muke sebena die cm ne kak..hehehhe

hajar said...

hahaha

Titisan Hujan said...

mebi berseloroh je kut



lawa template bru ni kak!
^^,

kak jum kua lepak sama

delarocha said...

untung laaa

kotak bulat said...

cik anon tu confirm gf dia..hehehhe..
lau da syg, muka pecah pun jadi ensem

Eera Shera said...

kalau dah syg..kentut pun bau wangi..hehe

JIJI YU said...

muehhee..asraf muslim la sgt..

maszull said...

salam niena...fuyooo betul ker mcm ashraf muslim...:)

Подтверждаю said...

as salam..
haha~ mana fb dia. bak mai pakcik nak tengok~
oo..pakcik fikirkan niena punya bf. ish. kalau pakcik, pakcik tamau puji. ada garis panduan pasla puji memuji. hehe..ingat nak buat entri. tapi pakcik belum kawen. kurang sesuai. hehe

tamlegend said...

kutuk la ni....tak baik ko...hahaha