Wednesday, October 12, 2011

Pesanan dari perbatasan.. "muah"

Perbatasan la sangat... malam ni macam biasa on duty...kerja lebih 24 jam, boleh la intai-intai blog yang semakin lama semakin huduh, lapuk, dan tak glamer ni... cuma sekarang ni agak ketandusan idea... apa la yang nak di tulis ni yeee..?



Ok lah... baru saya ingat, saya nak kongsikan keyword yang tak berapa nak lawak .. tapi keyword ni hampir membuatkan saya tergelak guling-guling pagi tadi, tapi sempat cover nanti malu kat anak buah yang tengah buat keja...



Saya pasti... otak budak yang search keyword ni masih suci lagi sebab sampai tahap cari benda yang macam tu... nak mintak kepastian maksud 'muah' tu apa kot? ok... lepas baca entri ni sila jangan marah sebab saya tidak akan bertanggungjawab sekiranya menimbulkan kemenyampahan anda terhadap blog saya... okeh.. nak buat kerja jap.....

26 comments:

Saiazuan said...

hehe lawak entry ni.. thanks sbb ceriakn mlm ku yang suram dengan entry anda :)

sergeant keroro said...

haha, pelik2 jek :P

NA said...

Macam-macam kata kunci yang tak jangka ada masuk. Kadang-kadang boleh kasi idea juga kan untuk menulis?

-wina1979-

Acik said...

muah muah!! :)

Pn. Sheila said...

yes cik... muahhh... too... hehehe

gedek! said...

gadis ringan ringan?

gadis kurus la tu...

Aki said...

sangat suci dowh.. ha ha ha.. memang lawak. :-p

Udy said...

muah!



nge.


:P

Syazwan Che Deraman said...

gambar bogel siti?
ahahha

Tukang Karut said...

cari lagi idea... hoho...

IMANSHAH said...

weee

muah

Kancil 8349 said...

hahaha...kena selalu muah2 kalau macam nie...

rebellion said...

haha, muah tu...payah jugak kekadang nak paham...ekeke

Elih Japahar said...

Maksudnya..muah lah hahaha

Kalamhati said...

kihkihkih..mmuahhh...=p!

Yatie Awang said...

hahahha...guling2 sambil nyanyi ke

Bro ahmad said...

muah2 hehehee

suha said...

ok menyampah!hahaha

miss inna said...

pelik2 la keyword yg dorang cari nie...

p/s: muah2 utk kak niena..lama dah inna xjenguk kat sini..^^

NasZ said...

tempat segala info...internet. hehe.

MOHD NASER.com

Nuur mutiara said...

salam..hai thanks sbb drop by..huhu keyword mantap2 ;DD

maszull said...

salam niena...selamat bekerja yer...:)

Cik Jannah said...

hahahaa amboi ! budak baru nak up/

ain dzaya said...

budak nieyh bari blajae berchenta nie..kehkeh

ghost writer said...

rasanya keyword 'gambar bogel siti' tuh lagi sangat memalukan..adeh!

Bui Junaidi said...

gambar mangkuk..?
lawak..lawak