Thursday, October 6, 2011

Sah !! kakitangan kerajaan dapat bonus 2 bulan gaji



Maka ... dengan kewujudan fun page ini, Dato' Sri Najib Tun Razak selaku Perdana Menteri Malaysia setuju untuk menunaikan hasrat kakitangan kerajaan dengan memberikan bonus 2 bulan gaji... 


Ada sesiapa yang like? ewahhhh... nak 2 bulan gaji kunun... kerja ikhlas tak...? saya mengaku.. saya pun kekadang kerja tak ikhlas jugak.. apa pun, masa ni lah berpeluang mintak macam-macam.. biasalah, suara rakyat diterima apabila hampir musim pilihanraya.. air kat kampung saya kotor teruk.


Tapi !!! jangan terlalu yakin ye adik-adik, nanti gigit jari....!  Siapa owner ni yeee...? boleh tak saya nak paste URL entri ni kat wall Dato Sri ??

PS : SILA JANGAN AMIK SERIUS ENTRY INI... SAJE JE WAT LAWAK YANG TAK BERAPA NAK CERIA ~



30 comments:

Liza @ Adzriel AB said...

500 ribu.. baru ada 23 ni. kena promosi lebih.

aimaniman said...

pandai ye buat gempak... btul la jangan harapkan hujan bila dengar guruh di langit.. tiba2 hujan yg dinanti x turun2, gigit jari la dik oooiii

amy syahirah said...

hamboii . =)sy nk like la . ihik .

aimie amalina said...

kekekekee
ade jugak cm ni ye...

bobiedanbad said...

semoga semuanya benar belaka

Golden Rose said...

betul ke ni?nak copy gak

Anum said...

i wish i get

mamaNoriz said...

peniaga pun siap sedia nak naik kan harga barang nanti...

huhuhuuu


salam kenal :)

tamlegend said...

jgn ingat nak bonus je kakitangan kerajaan semua...perkhidmatan juga harus lah dipertingkatkan...jgn la muka mcm kuih siput tak jadi je masa dok kat kaunter...

Tentang Kita said...

beruntungnyer owg2 keje kerajaan klu dpt bonus mcm tu...

Lulu Caldina said...

ekeke... kak niena ;)

Adylia Qarissa said...

HAHAAAA...ESOK TUNGGU JER PERBENTANGAN YEA...SEMUA PASTI TERLOPONG JER DEPAN TV..

oppsss..huruf besar lak aiikk :)

HAFIZAL said...

like banyak2 cepat

Bui Junaidi said...

bui nak like jap lagi..hehe

JIJI YU said...

miehehe..semakin smgt aku nak kerja..

Tukang Karut said...

errrr... apa2 je la.. klu dapat, syukur, klu tak dapat, pun syukur gak... huhu...

Elih Japahar said...

Ingatkan dah pi spy kertas pbntangan budget najib tadi hahaha...ok! i like this page..:)

Подтверждаю said...

as salam..
hoho~ berbaloi-baloi ke ni?
ok, canggih aa niena. hehe~ comel je page meramaikan lagi pekerja2 kerajaan untuk like

:p

mudah mudahan dapat bonus 2 bulan dan niat utnuk bekerja semakin utuh ;)

alif haris said...

hahhaha .. semangat gila sampai buat page lagi tu :D

PCL said...

yg penting suara ..suara ..walaupon PM tak dengar/baca...

budak penjara said...

aku setju 2 bulan bonus gaji..haha

Syuxer said...

kakitangan kerajaan wajib dinaikkan gaji n bonus setelah banyak naik sana sini..kos hidup semakin tinggi..

Kalamhati said...

alaaa semangat kak wan klik nak baca..hahaha tu la..ada hati nak dpt dua bln..kalu bg sebulan pun nopak sakan doh kito ni..hihi

mas saari said...

akak lagi suka naik gaji daripada dapat bonus! tapi kalau PM sudi nak bagi takpelah..

dyanie said...

btl ke???
bestnye kalo btl..hihihi

delarocha said...

sape yg tak nak duittttt

Ezad Skytech said...

kalau betul2 naik gaji ni...fuhh...alangkah gembiranya semua kakitangan awam ni kan...heee~

waniey syazwani said...

kalau betul la dapat 2 bulan bonus utk kakitangan kerajaan, maka semua kena la bersedia utk kenaikan harga barang

ILA HonEyBuNNy said...

hehe....

kena like ramai2 neh....tapi ila xkerja lagi..mampu tgk je...ngeh3

Syazwan Che Deraman said...

ingatke betul tadi.
dah nak terloncat loncat sebab teringat encik abah bakal menerima bonus.
hehhe