Thursday, October 13, 2011

Tak perlu jahit baju.. stepler jee..


Saya dapat baju dari sorang senior.. dia suruh saya iron... masa nak iron saya belek-belek... Ya Allah banyak betul besi stepler di kesan tetasan jahitan, saya tengok muka dia.. sambil buat muka confuse.. lepas tu dengan slumber dia jawab...


"Ko jangan nak cabut besi stepler tu.. malas nak jahit, aku dah stepler elok, ko jangan memandai nak bukak !"


Huh... orang cenggini pun ada keee..?


19 comments:

JIJI YU said...

waa skill sama cam aku jgk

Umi Asura Sanusi said...

waaa..ape punye senior cm tu...siap suruh berkokok...tampal pakai stepler lagi kelakar.

Mizfantagiro said...

hahahahaha..ader jugak cmtu? adoiiii...

yen(toka ziizokukuto) said...

macamana nak buat tu,,smart tak//heheh

Atiqah Wadiah said...

kejammm nyerr..sy x penah b'laku kejam kat junior2 sy :)

El-Janna said...

wakakakak.. ape la.............

ciK LyndaWawa said...

jahatnya senir..kenangan suma tu kan..=]

Woofer Storm said...

hha nampak sngt malas tu..hehe tu pasal suka raging orang..hehe

follow kamu..hai,selamat beknalan..

cik pulau said...

ahahhaa..
lawak seyhhh...
kalau beg stapler penah la..
kalau baju, tak pernah lg

Aki said...

best aper stapler baju.. ^_^.v.. he he he.. Aki slalu gak buat tem skolah2 dulu.. ^_^.v..

Syazwan Che Deraman said...

senior laki ke pompuan tu?

NasZ said...

hahaha...dasar pemalas.

MOHD NASER.com

shida said...

hahaha
style kot guna stapler...hahahaha~~~

maszull said...

salam niena....tu semua perkara biasakn dlm army kena ragging...pada yg berpangkat best la suruh jer pd junior2....

Bui Junaidi said...

hah..?stapler..?tak pernah tengok lagi org stapler baju..

Sunah Sakura said...

erkk! pakai stepler ke kak ros???

aimie amalina said...

kekekeke
askar mang kretip!
hehehe

fRaMe+LenSeS said...

hadoihhh.. tergelak nadh baca. hihihi

visitme@FaTiN cOrNeR said...

sempoi la..hahaha..blh buat tips nk g kursus nnt..hahaha..