Friday, October 21, 2011

Tamo la kena buli lagi..

$
klik imej~

Masa

25 comments:

Sunah Sakura said...

hurmmm...no ragging pleaseee...

akak datang kempas??? ala..nape la akak datan time saya bizi? kalo tak, leh kita makan2 satay kat wak radol..hahahah

Anisa Hang Tuah said...

dari zaman sekolah rendah sampai ke universiti.
saya yang selalu buli org.

rase bersalah

:(

Citarasa Rinduan said...

selamat malam niena..
sungguh kan.. bila time study ada jer yang buli, time kerja nanti pasti ada manusia yang akan buli gak...

bilalah agaknya hal2 buli nie nak stop...
rasanya kalau berniaga sendiri baru tak ada yang ganggu...

aimie amalina said...

hurmmmmmm
entri akak ni buat sy pikir pnjg
mungkin nak diri kite jadi lagi kuat..
emmm



ayoooo..bizinye akak..hehehee...have a gud rest!

Syafiq Ahadin said...

setuju!
saya pun sekolah asrama dari form1, tahu lah apa yang berlaku. Hehe!
kadang2 buat juga. sebab malas. Oh, no no no no. patut lah result spm tak brapa nak ok.

Tukang Karut said...

aku suka buli orang... hohoho...

Syuxer said...

yang berfizikal kecil rendah kebanyakkan mangsa buli..buli ada banyak elemen..nasibla kalau dapat pembuli yang ekstrem heheh..mintak dijauhkan

JIJI YU said...

eh,,buli pah ceroh..mano2 pon ado buli ni

CIK TOM said...

alhamdulillah ciktom xpernah kena buli o buli org lain..ye stuju yg xperlu ada perasaan nak bls dendam...xde gunanya..

Gen2Merah said...

betul, kena ada pendirian yang kukuh agar tidak dibuli oleh pihak lain...

maszull said...

assalamualaikum niena...no ragging yer...ragging tu biasakn dlm army ni...:)

niena turun Kempas ker...:)

syrupmasin said...

errr..dulu mase sekolah pon selalu buli2 :D

miss inna said...

inna pernah dibuli dulu..haha! time tu rasa xbest jer bila dduk asrama nie..asyik kena buli jer oleh senior..smpai skrg xnak kwn dah senior tu..hehe!

tamlegend said...

buli tu kadg menjadikan kita mesra dengan junior...hehehe

azwa amani said...

huhu..buli..masa zaman asrama dulu rajin gak membuli..huhu..buli2 manja je..

cehh, tak mandi lagi dah update blog..huhuhu

pengemis Cinta~ said...

pc pernah dibuli dan membuli..adoyai..insap.;(

ps: wah berwajah baru, lama pc tak jenguk.nice.;)

k e y r i said...

saya dulu selalu gak kene buli, tp lepas kene brainwash dgn kawan saya berjaya meloloskan diri dari dibuli.Berani diri utk bersuara!

muhamad hanif said...

buli balik ?



HAHAHAHAHAH

Pondok Usang said...

masih ada lagi ya budaya sebegitu..

mas saari said...

masa kat hostel dulu pernah gak kena buli ngan senior... tapi takdelah yang teruk2 sangat!

pena rozie said...

Alhamdullilah... Mase kene buli tak de perasaan nak balas dendam.

Gen2Merah said...

jangan biarkan diri anda menjadi mansa buli... hihi

fazrulnoor said...

mmg teruk pembuli dan yang dibuli

Fad said...

apa bentuk pembulian nya tu...nk tau gak...

hanaahmad said...

karma. biar orang buat jahat dengan kita, jangan kita tambah dosa.