Thursday, October 13, 2011

Tips meningkatkan traffic paling berkesan ..

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
traffic = lalu lintas
Faktor yang menyebabkan kesesakan lalu lintas pun tatau kee??
kumpulkan beberapa orang.. buatkan beberapa kumpulan kendian timbulkan kekecohan di atas jalan raya.. InsyaAllah.. traffic jem akan meningkat dengan lebih berkesan..


malam ni tetiba rasa nak tido awal plak... keja dari semalam lagi nie...
ok babai.... (^.-)


24 comments:

Selendang Merah said...

hehehe...bawu taw..:)

Bui Junaidi said...

oooo..main2 yer..hehe
suwit drim niena

bobiedanbad said...

hahaha mcm tu ye, takut nk cuba

JIJI YU said...

aku langggar je

Tukang Karut said...

guten nacht...

Kalamhati said...

Duk sero doh sakni..

Ninaaaaa ni nok keno jual ni..hehehhe

Lulu Caldina said...

:p

Mizfantagiro said...

hihihih..ni mesti dh mengantuk sgt dh ni..

Yatie Awang said...

ooo...kenakan orang ek...akak tak nak wak kecoh nak bawa tilam dan bantal tidur kat situ hahhahaa

Elih Japahar said...

senang je..buat tajuk entry masyuk punya lepas tu confirm bnyak trafik lah hahaha...idea mgantuk ke tu :P

delarocha said...

ahaksss

Sunah Sakura said...

ada maksud tersirat tu..heheh...

suke la header kak rosss~~~

miss inna said...

selamat malam akk..^^

NA said...

Hehe nampaknya kena buat kecoh dengan perlanggaran.

Selamat beradu. Saya pun lambat masuk ke blog awak hari ni :)

-wina1979-

NA said...

Macam metafora. Eh betul ke tidak guna istilah ni.

-wina1979-

SyafiQ aHaDin said...

selamat melakukan proses penutupan mata...

Mya said...

ahha. kalau jem, kena bawak roti pulak =p

Aki said...

Hm,takyah kumpul orang ramai2 kak.. parking je kete depan traffic lite.. dah,selesai keje.. ^_^.v..

Dynda said...

ok, wakenabeb. hak3 >.<

siti kektus said...

tu pyah sgt tu kak. letak lemnu sekor atas jalan raya dah boleh buat jam dah. hehehehe :p

Cik Jannah said...

hahaha. selalu dah. nak senang ltak banyak2 jem kat roti. haha

ciK LyndaWawa said...

hahaha..ingatkan betul2=]

aimie amalina said...

hehehe
pantas dan tuntasnyeee =]

fRaMe+LenSeS said...

hadoihh.. igt trafic apa la tadi. :P