Friday, November 18, 2011

Fesyen tudung ...

kalo dulu kat rumah saya pakai tudung saji cenggini jer

Tapi skang ni .. dah macam-macam gaya orang hias tudung saji ni ye... ada rose lagiii...

camnie pun ada...

Tapi saya suka tudung ni...


Haaa... yang ni rumah macam rumah makcik saya punya tapi skang dah takde...


Mungkinkah dia yang amik? huhhhh......

p/s: sumer gambar dicilok dari pakcik google..



35 comments:

Selendang Merah said...

hahaha..lawak gambar yg last tu..:D

aimie amalina said...

kikiki
terasa lawak pulak kak
heeeeeee

Anonymous said...

hahaha blog ni kekadang aku tgk ada bab agama pastu mcm lawak plak.mesti tuan punya blog ni laki kan

Syafiq Ahadin said...

ni blog pompuan wahai encik Anon. Hehe!

saya nak minta phone number gambar last tu... siti ek? hehehehehehe!

mas saari said...

kat rumah akak still pakai tudung saji yang pertama tu...

Citarasa Rinduan said...

ahaksss.....
mula2 ingat fesyen tudung yang betul..
sekali tudung saji ko..

niena mmg tau.. buat kak senyum tak sedar tergelak besor

ghost writer said...

tuh dia..dari tudung saji yang mengalami transformasi membawa ke pemakaian tudung..

urban!urban!

Pojiekyra said...

hahahahaha ok...xtahan da...gelak jeew ag gamba last..nice akak...doakn kyra muet esok ea hehe

Pojiekyra said...

hahahahaha ok...xtahan da...gelak jeew ag gamba last..nice akak...doakn kyra muet esok ea hehe

sergeant keroro said...

haha, nice. tak sangka siti yang amik :P

M Fizan said...

hehe.. development storyline yang baik.. sweet.. blog akak pun makin cantik.. keep it up!! :)

Diana @ bilakukatacinta said...

niena..designer tu cilok idea tudung saji tu lah..kompem

Kalamhati said...

hok last tu raso nok suko derah..ekekeke comei pesen tudung dio!

Yatie Awang said...

hahahha...akak ingat tudung yg kita pakai, rupa2nya tudung saji...tapi tudung saji sekarang cantik2...lalat pun tak dapat masuk

ILA HonEyBuNNy said...

wakkakak...

macam sama la...hehe...

Ezy Chiaki said...

kohkoh..
siti gune tudung saji rupenye..

aimaniman said...

sekarang tudung saji jarang digunakan.. ramai dah makan kat kedai je lagi sonang... tp kebersihan tak terjamin ooi

Aki said...

ahak ahak ahak.. kak niena memang hebat la.. :-p.. aki tak tepikir. pun.. penah gak nampak gambar ni.. :-p

semutsengal said...

mcm-mcm ada.


AHHAHAHAHAHAHA

Iffah Afeefah said...

terbaikla cr bahan org

Bro Ahmad said...

cantik lol hahaaaa tudung saji dengan tudung kepala sama yea niena?

support bro K

http://www.trioseposen.com/2011/11/gadget-impian-bro-ahmad-ialah-iphone-4s.html

hanaahmad said...

hahahaha. ini sangat epik!

CikGu Ma said...

nak order yg kaler purple bleh???hehehe

FasiHaH SupiaN said...

hahaha always right?

Syazwan Che Deraman said...

siti nurhalija ke tu?

Santri T.P.I.N.I said...

fesyen pelik2..

Fad said...

sengal si ct tu...pelik tapi xcantik langsung

YAYA AZURA said...

tudung saji pun xmo ketinggalan dlm berfesyen ..haha
sebelum nie pakai yg mcm gambo 1st tu..
tp dh tukar dh .. pakai yg xde lubang..

tamlegend said...

bgtau dato' siti t...hahaha

Cik Pulau said...

terbaek last sekali...hahhahaa

Bidadari Syurga said...

haha sian siti... ya ke dia ada pakai nie? hahahahaha..... kita baru nak amik tips pakai tudung.. ghopanya lain... hahahahaha

fazrulnoor said...

lucu la ko niena..saje je bikin gempak ngan tudung ko yang berpesen2 tu

suha said...

ok ini kelakar!

(^_^)

Ezad Skytech said...

tengok gambar dari atas...ke bawah...evolusi tudung saji...bila tengok gambar last sekali...rasa kelakar pulak...hee~

Najwa Sofwani said...

ok, mmg agaknye inspirasi dari tudung saji kot..hee :D