Thursday, November 24, 2011

Saya bukan orang Perak


Saya bukan orang perak, tapi camni lah... otomatik berdaftar, entah bila dapat mengundi kat kampung halaman sendiri...


p/s: Kali ni kena mengundi kat Tangga Baru, Melaka...


15 comments:

Ezy Chiaki said...

bkn ke kalo ngundi mmg kat tmpt sndiri?
hehekk..

NasZ said...

nak check gak la.
hehe.

Iffah Afeefah said...

mls beno nk g daftr undi

eita said...

saya orang pahang..
tapi mengundi kat terengganu...

syrupmasin said...

nak semak gak lah kak :D

Azzah said...

dah daftar tapi belum check..

Syafiq Ahadin said...

masih nak derma!! best!!! hehehehheeheh! :)

Fatin Mraz said...

mcm mana leh dafter undi kat perak tu?

CikGu Ma said...

saya mengundi kat Kedah...=)

aizamia3 said...

dah 2 kali terlepas mengundi..
1st time dah sarat sangat2..
2nd time kena demam campak..
tahun depan harap2 biarlah awal tahun, kalau lambat maka lagi sekali tak dapat mengundi.. huhuhu...

alif haris said...

hihi .. suka hati die je letak mek klate ni jadi orang perak haha ..

suha said...

dh sebulan brlalu ye?hepi belated besday (^_^)

Sunah Sakura said...

hantu...hahahahhahaha

Kancil 8349 said...

kancil di Segama, Lahad Datu...belum siap tukar ke Tawau lagi...

kiera'sakura said...

kira ritu pakcik pjbt pos tue yg offer nk daftar kn..hihihi